2777
2789
عنوان

خواب بچه

182 بازدید | 17 پست

سلام توروخدا راهنمایی کنید من پسرم ۲۷ ماهش هست...شبها یک میخوابه تا ۱۱ صبح...دیگه در طول روز نمیخوابه...واقعا خستم دیگه...این طبیعی هست؟خیلی تلاش کردم صبح ها زود بیدار بشه اما اونوقت ظهر میخوایید یکساعت شب ۲ به بعد میخوابید 

دختر منم اینجوریه

اگه زود بیدارش کنم خیلی بد عنق میشه و دوباره می خواد بخوابه

یه مدت مثلا ۹ شب می خوابوندم ،یهو ۱۲ بیدار میشد تا ۵ صبح بیدار بود بعد می خوابید تا ۳ عصر

سعی کردم زیاد کاری به خوابش نداشته باشم

امروز صبح یازده بیدار شده ،ظهر نیم ساعت خوابیده و امشب ۱۰ خوابید

امیدوارم یهو بیدار نشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره واقعا اینکه صبح می خوابن خوبه

پسر اول من ،شب ۱۰ می خوابید،ولی صبح شیش و نیم بیدار بود،خیلی سختتتت بود

من شب راحت تر می تونم بیدار بمونم،ولی شیش و نیم صبح بیدار شدن و با بچه سر و کله زدن  خیلی سخته برام

آره طبیعیه ولی خیلی کم کم و نامحسوس از خواب صبحش کم کن و به جای اون ظهر یا شب اضافه کن 

مثلا از نیم ساعت شروع کن ولی به طور کلی از سه سالگی به بعد  خواب بچه خیلی خیلی منظم تر و بهتر میشه و کم کم خواب ظهر حذف میشه

آره طبیعیه ولی خیلی کم کم و نامحسوس از خواب صبحش کم کن و به جای اون ظهر یا شب اضافه کن مثلا از نیم س ...

بخدا من دیگه بریدم..از صبح زودتر بیدار بشه ظهر میخوابه اونوقت شب دیگه اصلا نمیخوابه

بخدا من دیگه بریدم..از صبح زودتر بیدار بشه ظهر میخوابه اونوقت شب دیگه اصلا نمیخوابه

خب بچه توی این سن به طور طبیعی در طول روز می‌خوابه ظهر ها زودتر بیدارش کن اگر خوابید 

یه نکته ای که خیلی به من کمک کرد این نکته بود که بچه ها بعد از شش ساعت بعد از خواب آمادگی خوابیدن پیدا میکن یعنی باید مثلا شش عصر بیدار باشه که ساعت ۱۲ بخوابه