2777
2789
عنوان

خواب کودک هفت ماهه

4850 بازدید | 15 پست

دوستان عزیز خواب کودک هفت ماهه چقدر باید باشه؟:دختر من تقریبا شانزده ساعت در شبانه روز میخوابه...خودم فکر میکنم زیاد میخوابه

امید آخرین چیزیست که میمیرد

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بزار بخوابه چیکار داری 

کاش بچه منم خوابش یه کم زیاد میشد

همیشه فکر می‌کردم بدترین چیز توی زندگی اینه که تنها باشی. ولی حالا فهمیدم که بدترین چیز توی زندگی بودن با آدم‌هائیه که باعث می‌شن احساس تنهایی کنی.

اصلا توانایی اینو نداره که پشت سرهم بیشتر از سه ساعت بیدار باشه...حتما یه چرت نیم ساعته میزنه..شبا هم ساعت هشت شب میخواهی تا فردا هفت صبح...سه بار هم واسه شیر وا میشه...

اصلا توانایی اینو نداره که پشت سرهم بیشتر از سه ساعت بیدار باشه...حتما یه چرت نیم ساعته میزنه..شبا ه ...

دختر من 6ماهشه توی روز چرت نیم ساعته میزنه ولی شبا اکثرا ميخوابه ولي روز زیاد نميخوابه.

خواهر قشنگم پروینم کجایی مگه نگفتی تنهام نمیزاری پروانه سوخت بی پروینش بیا ناز خواهر بیا کاسه بشقاب آوردم خاله بازی کنیم بیا جر زنی نمیکنم بیا پروینم تمام کاسه ها بشقاب ها مال تو بیا با گچ لی لی کشیدم تو کوچه بیا لی لی بازی کنیم بیا موهات و ببافم آخ جان پروانه موهات ریخت جان پروانه خمیده شدی 😭😭عشقم قورمه سبزی پخته بودم برات بمیرم بمیرم بمیرم لبت بسته شد نتونستی سیر بری پیش خدا 😭خواهر عشق پروین کجایی 😭😭😭😭😭

دختر من آب دهنش همش سرازيره ولی نمیدونم چرا دندون در نمياره?

خواهر قشنگم پروینم کجایی مگه نگفتی تنهام نمیزاری پروانه سوخت بی پروینش بیا ناز خواهر بیا کاسه بشقاب آوردم خاله بازی کنیم بیا جر زنی نمیکنم بیا پروینم تمام کاسه ها بشقاب ها مال تو بیا با گچ لی لی کشیدم تو کوچه بیا لی لی بازی کنیم بیا موهات و ببافم آخ جان پروانه موهات ریخت جان پروانه خمیده شدی 😭😭عشقم قورمه سبزی پخته بودم برات بمیرم بمیرم بمیرم لبت بسته شد نتونستی سیر بری پیش خدا 😭خواهر عشق پروین کجایی 😭😭😭😭😭

دختر من 6ماهشه توی روز چرت نیم ساعته میزنه ولی شبا اکثرا ميخوابه ولي روز زیاد نميخوابه.

شبا چند ساعت میخوابه:؟دختر منم بیشتر شبا خوابه..روزا کمتر..ولی شبا هشت شب دیگه بیدار نیست

دختر من آب دهنش همش سرازيره ولی نمیدونم چرا دندون در نمياره?

دختر من هم خیلی وقته اب دهنش زیاد ه ..میگن ممکنه از این زمان تا دندون حتی یه دو ماهی طول بکشه

شبا چند ساعت میخوابه:؟دختر منم بیشتر شبا خوابه..روزا کمتر..ولی شبا هشت شب دیگه بیدار نیست

شبا 12اين طورا ميخوابه ساعت 4يکم شیر میخوره دیگه ساعت 9بلند میشه.البته نق نق میکنه که با پستونک ساکت میشه.

دختر من هم خیلی وقته اب دهنش زیاد ه ..میگن ممکنه از این زمان تا دندون حتی یه دو ماهی طول بکشه

آخه دختر من از 4ماهگي همین طور آب دهنش سرازيره.راستی چیا میدی به نی نیت بخوره?

البته دختر من نوزده تیر دنیا اومده.  هنوز نرفته تو هفت..فردا می ره..تازه امروز کمکی دادم...فعلا فرنی با یه قاشق ارد برنج و پنج قاشق شیر مادر