ارغوانا مدیر استارتر عضویت: 1396/08/30 تعداد پست: 7165 عنوان خواب کودک هفت ماهه 4857 بازدید | 15 پست دوستان عزیز خواب کودک هفت ماهه چقدر باید باشه؟:دختر من تقریبا شانزده ساعت در شبانه روز میخوابه...خودم فکر میکنم زیاد میخوابه امید آخرین چیزیست که میمیرد 1396/10/18 | 11:47 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بادبادک عضویت: 1396/08/17 تعداد پست: 9060 خوش به حالت 😖😖 پسر من شبا خیلی بیدار میشه خسته شدم تازه 6 ماهش تموم شده
زهرااا92 عضویت: 1396/09/12 تعداد پست: 5352 بزار بخوابه چیکار داری کاش بچه منم خوابش یه کم زیاد میشد همیشه فکر میکردم بدترین چیز توی زندگی اینه که تنها باشی. ولی حالا فهمیدم که بدترین چیز توی زندگی بودن با آدمهائیه که باعث میشن احساس تنهایی کنی.
ارغوانا مدیر استارتر عضویت: 1396/08/30 تعداد پست: 7165 اصلا توانایی اینو نداره که پشت سرهم بیشتر از سه ساعت بیدار باشه...حتما یه چرت نیم ساعته میزنه..شبا هم ساعت هشت شب میخواهی تا فردا هفت صبح...سه بار هم واسه شیر وا میشه... امید آخرین چیزیست که میمیرد
خرزهر عضویت: 1396/06/31 تعداد پست: 9537 اصلا توانایی اینو نداره که پشت سرهم بیشتر از سه ساعت بیدار باشه...حتما یه چرت نیم ساعته میزنه..شبا ه ... دختر من 6ماهشه توی روز چرت نیم ساعته میزنه ولی شبا اکثرا ميخوابه ولي روز زیاد نميخوابه. خواهر قشنگم پروینم کجایی مگه نگفتی تنهام نمیزاری پروانه سوخت بی پروینش بیا ناز خواهر بیا کاسه بشقاب آوردم خاله بازی کنیم بیا جر زنی نمیکنم بیا پروینم تمام کاسه ها بشقاب ها مال تو بیا با گچ لی لی کشیدم تو کوچه بیا لی لی بازی کنیم بیا موهات و ببافم آخ جان پروانه موهات ریخت جان پروانه خمیده شدی 😭😭عشقم قورمه سبزی پخته بودم برات بمیرم بمیرم بمیرم لبت بسته شد نتونستی سیر بری پیش خدا 😭خواهر عشق پروین کجایی 😭😭😭😭😭
خرزهر عضویت: 1396/06/31 تعداد پست: 9537 دختر من آب دهنش همش سرازيره ولی نمیدونم چرا دندون در نمياره? خواهر قشنگم پروینم کجایی مگه نگفتی تنهام نمیزاری پروانه سوخت بی پروینش بیا ناز خواهر بیا کاسه بشقاب آوردم خاله بازی کنیم بیا جر زنی نمیکنم بیا پروینم تمام کاسه ها بشقاب ها مال تو بیا با گچ لی لی کشیدم تو کوچه بیا لی لی بازی کنیم بیا موهات و ببافم آخ جان پروانه موهات ریخت جان پروانه خمیده شدی 😭😭عشقم قورمه سبزی پخته بودم برات بمیرم بمیرم بمیرم لبت بسته شد نتونستی سیر بری پیش خدا 😭خواهر عشق پروین کجایی 😭😭😭😭😭
ارغوانا مدیر استارتر عضویت: 1396/08/30 تعداد پست: 7165 دختر من 6ماهشه توی روز چرت نیم ساعته میزنه ولی شبا اکثرا ميخوابه ولي روز زیاد نميخوابه. شبا چند ساعت میخوابه:؟دختر منم بیشتر شبا خوابه..روزا کمتر..ولی شبا هشت شب دیگه بیدار نیست امید آخرین چیزیست که میمیرد
ارغوانا مدیر استارتر عضویت: 1396/08/30 تعداد پست: 7165 دختر من آب دهنش همش سرازيره ولی نمیدونم چرا دندون در نمياره? دختر من هم خیلی وقته اب دهنش زیاد ه ..میگن ممکنه از این زمان تا دندون حتی یه دو ماهی طول بکشه امید آخرین چیزیست که میمیرد
خرزهر عضویت: 1396/06/31 تعداد پست: 9537 شبا چند ساعت میخوابه:؟دختر منم بیشتر شبا خوابه..روزا کمتر..ولی شبا هشت شب دیگه بیدار نیست شبا 12اين طورا ميخوابه ساعت 4يکم شیر میخوره دیگه ساعت 9بلند میشه.البته نق نق میکنه که با پستونک ساکت میشه. خواهر قشنگم پروینم کجایی مگه نگفتی تنهام نمیزاری پروانه سوخت بی پروینش بیا ناز خواهر بیا کاسه بشقاب آوردم خاله بازی کنیم بیا جر زنی نمیکنم بیا پروینم تمام کاسه ها بشقاب ها مال تو بیا با گچ لی لی کشیدم تو کوچه بیا لی لی بازی کنیم بیا موهات و ببافم آخ جان پروانه موهات ریخت جان پروانه خمیده شدی 😭😭عشقم قورمه سبزی پخته بودم برات بمیرم بمیرم بمیرم لبت بسته شد نتونستی سیر بری پیش خدا 😭خواهر عشق پروین کجایی 😭😭😭😭😭
خرزهر عضویت: 1396/06/31 تعداد پست: 9537 دختر من هم خیلی وقته اب دهنش زیاد ه ..میگن ممکنه از این زمان تا دندون حتی یه دو ماهی طول بکشه آخه دختر من از 4ماهگي همین طور آب دهنش سرازيره.راستی چیا میدی به نی نیت بخوره? خواهر قشنگم پروینم کجایی مگه نگفتی تنهام نمیزاری پروانه سوخت بی پروینش بیا ناز خواهر بیا کاسه بشقاب آوردم خاله بازی کنیم بیا جر زنی نمیکنم بیا پروینم تمام کاسه ها بشقاب ها مال تو بیا با گچ لی لی کشیدم تو کوچه بیا لی لی بازی کنیم بیا موهات و ببافم آخ جان پروانه موهات ریخت جان پروانه خمیده شدی 😭😭عشقم قورمه سبزی پخته بودم برات بمیرم بمیرم بمیرم لبت بسته شد نتونستی سیر بری پیش خدا 😭خواهر عشق پروین کجایی 😭😭😭😭😭
ارغوانا مدیر استارتر عضویت: 1396/08/30 تعداد پست: 7165 البته دختر من نوزده تیر دنیا اومده. هنوز نرفته تو هفت..فردا می ره..تازه امروز کمکی دادم...فعلا فرنی با یه قاشق ارد برنج و پنج قاشق شیر مادر امید آخرین چیزیست که میمیرد
ارغوانا مدیر استارتر عضویت: 1396/08/30 تعداد پست: 7165 البته خانوم دوازده خیلی دیره واسه خواب دکتر میگفت ده باید بچه توی خواب باشه امید آخرین چیزیست که میمیرد
ارغوانا مدیر استارتر عضویت: 1396/08/30 تعداد پست: 7165 بزار بخوابه چیکار داری کاش بچه منم خوابش یه کم زیاد میشد میترسم مشکلی داشته باشه..آخه ندیدم بچه این سنی اینقدر بخوابه امید آخرین چیزیست که میمیرد
sedna96 عضویت: 1396/08/30 تعداد پست: 9391 خوشبحالت دختر من خیلی خوابش سبکه با کوچکترین صدا بیدار میشه