2777
2789
عنوان

خودمو بی ارج کردم جای شوهرم

351 بازدید | 17 پست

خسته شدم از دستش همیشه من باید برم سمتش الان چند وقته خیلی قهر میکنیم باهم ...یه بنده خدایی اومد خونمون و رفت از همون شب هر شب قهر و دعوا داریم نمیخام به دلم بندازم ولی ما اینقدر باهم بد نبودیم و قهر نمیکردیم الان جوری شده حوصله همو نداریم و همش در حال قهر و باد کردن هستیم برا هر چیز ساده ای از دست هم ناراحت میشیم ....دلم گرفته ....خودمو بی ارج کردم هر چی میگم میگه دهنتو ببند تر تر نکن در صورتی ک اصلا اینجوری نبوده ...خودمو دلداری میدم شاید خسته اس و هز قسط های زیادیه ک داره ولی منم آدمم و خودمو بی ارج میکنم و باز دوباره میخندم و میرم سمتش 

حرمت ها ریخته 

قهر های کوچیک مداوم ریشه رو میزنه

هنوز ی قهر محکم اساسی خیلی بهتره 

اگه امضامو میخونی برای اینکه خونه رویایی خودمو بخرم یه صلوات بفرست ممنون ❤️بگین منم برای شما دعا کنم 🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم صدقه لده به نیت دفع چشم زخم ،معوذتین بخون ، آیت الکرسی بخون ،  یا ودود زیاد بگو سرکه طبیعی بذار توی خونه و اسفند دود کن همه جا حتی تو حموم ببر 

⚘اللّهم عجل لولیک الفرج⚘ اگر زحمتی نیست برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید . تنتون سلامت و دلتون خوش...

خیلی دلم میخاد از این زنایی باشم ک اصلا یادشون نمیاد و براسون قهر کردن مرد مهم نیست و خودشونو به در بیخیالی میزنن چرا من نمتونم چرا من خوابم نمیبره 

حرمت ها ریخته قهر های کوچیک مداوم ریشه رو میزنههنوز ی قهر محکم اساسی خیلی بهتره

اره ما اصلا اینطوری نبودیم شایددد ماهی یکبار یا دوبال قهر میکردیم و شوهرم سریع میومد و آشتی میکردیم الان اصلا هیچ کدوممون حوصله نداریم

اصلا دور و برش نرو نذار بیشتر از این روش باز بشه کمتر صحبت کن باهاشخودش که حوصلش سرجاش اومد درست میش ...

شبش نمیتونم بخابم با اینکه اصلااا جامو جدا نمیکنم. ولی وقتی قهرم خیلی سختمه دلم میخاد رور بعد حرف نزنم ولی تا میاد و چیزی میگه خندم میگیره و از خودم بدم میاد ک شب قبلش نتونستم بخابم و الان باز سریع آشتی میکنم 

اسفند دود بدہ لعنت بہ این ادم ھای سنگین

اتفاقا دوستمو دید ناراحتم گفت میخاستم بهت بگم ک چند وقته خیلی شما از هم ناراحتین و اصلا اینطوری نبودین گفتم نمیدونم چمون شده من میگم نکنه خستس نکنه فشار قسطاشه

من باشم نمیرم حتی اگر یک سال بشه هیچ وقت منت نکشیدم ازخدامه شوهرمم قهرکنه بدم میاد ازش ولی قهرش یک س ...

اره منم دلم میخاد ولی روز بعد ک میاد خندم میگیره و سریع صحبت میکنیم