2777
2789
عنوان

درس خونا میشه بیاین راهنمایی کنین

168 بازدید | 27 پست

من دهمم سال دیگه مدرسموعوض میکنم 

ایا برای ثبت نام تو مدرسه دیگه به نمرات سال پیش نگا میکنن؟ مثلا اگه کم شد ممکنه بگن ما نمیخایم وبخاطر نمرات کم ثبت نام نکنن؟ 

لطفاا بگینن

نه که ثبت نام نکنند میگن چرا کم شده و... ولی ثبت نام می کنند دولتی ها 

چیزی‌ که آدمیزاد رو میکُشه، حسرته حسرتِ جاهایی که نرفته،کارایی‌که نکرده، حرفایی که نگفته.حسرتِ آدمی که دیگه تکرار نمیشه و هیچ‌کاری واسه نِگه‌داشتنش نکرده.. پیج کیک و شیرینی هام:Savina.bakes 😋🥰

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره نگاه می کنن اگر ۱۸ به بالا باشی خوبه برای مدارس سطح بالا

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم.               پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️

واقعا میگن؟؟ مثلا معدل چقد باشه ایراد میگیرن؟ غیردولتی ها چی

معدل ۱۵/۱۶ باشه میگن

ولی نه که ثبت نام نکنند 

غیر دولتی ها گمون نکنم سخت گیری کنند 

چیزی‌ که آدمیزاد رو میکُشه، حسرته حسرتِ جاهایی که نرفته،کارایی‌که نکرده، حرفایی که نگفته.حسرتِ آدمی که دیگه تکرار نمیشه و هیچ‌کاری واسه نِگه‌داشتنش نکرده.. پیج کیک و شیرینی هام:Savina.bakes 😋🥰