2777
2789
عنوان

زنداداش:/ کمک:(

1484 بازدید | 99 پست

سلام روز بخیر دوستان

لطفا کمکم کنین تصمیم بگیرممم

۱سال پیش شوهرم طبقه پایین خ داداشمو تعمیرکرد قرار شد بجای حق الزحمه ۵سال زندگی کنیم اینجا.همه هم راضی

الان چند وقتشه زنداداشم خ فضولی میکنه.درسته خواهرشوهرم ولی واقعا فک میکنم مشکل روانی داره.

تواین مدت  فقط هربارتوکوچه دیدمش سلام احوالپرسی کردیم. وگرنه خوشش نمیاد کسی‌بره خونش ک نرفتم هیشبار😐

اکثراوقات پشت پنجره خونه وایمیسته ببینه ماچی میگیم درموردش

یبار قبل زایمانم نبودم خونه کلید برداشته(ی کلید خونشون بود برا اینکه یوقت اگ گم کردیم یاجاگذاشتیم...) اومده  بود پایین.ولی من دم نزدم

۲بارمهمونی دعوتشون کردم داداشم تنها اومد سردرد زنشو بهونه کرد

۲سالونیمه خ مامانم نمیره اونم بخاطر اینکه  مامانم باابجیم صحبت میکرده درمورد شوهرش

فالگوش وایستاده اشتباه یچیز دیگه شنیده.وگرنه از گل نازک تر بهش نگفتیم تابحال😐

همه اینا ب‌کنار. خونم ب جوش اومد وقتی‌ شنیدم ک من خونه نبوده میخواسته بیاد خونمون.در زده بعد شنیده ک ینفر ب من گفته ک درشو باز نکن 😐 حکم داداشش کرده دربو بشکون ببینم کی خونشونه.ک محل نذاشته بهش.

مردا ک ککشونم نمیگزه پوست کلفتن...بهم گفته هرجور میگی.میخوای بریم ی خونه دیگ میخوای بمونیم فرقی نداره.

میگم بریم راحت شیم .باز میگم اجاره ها بالاس بریم هم زیادیش میشه فک میکنه زرنگه...

لااااااایک ننننکنییید لدفن  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حق الزحمه چقدرمیشد که پنج سال میخوایدبشینید مجانی؟خداخیرش بده داداشتو تو این اوضاع گرونی . 

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  

مرگ یه بار شیونم یه بار.حالیش کن با کی طرفه و هر کاری میخواد نمیتونه بکنه.😠😠البته اگه کاملا حرفایی که میزنی دقیق باشه و یکطرفه نباشه ها.

🌟عجب صبری خدا دارد،که پرده برنمیدارد🌟
حق الزحمه چقدرمیشد که پنج سال میخوایدبشینید مجانی؟خداخیرش بده داداشتو تو این اوضاع گرونی . 

نزدیک ۲۰

داداشم خ نجیبه و دل رحمه .

اگ دست اون بود رایگانم ۲۰سال میذاشت بمونیم 

ولی زنشه ک...

عوض کردیم امنه ولی از فضولیای بی موردش خوشم نمیاد میخوام راحت باشم:(

کلا راحتی مامانت میخوادپیشت دودیقه میخواید حرفای شخصی بزنید؟یکی همش فال گوش ادم راحت نیست.بااین کاراش میخواد زود تر پاشید . 

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  
مرگ یه بار شیونم یه بار.حالیش کن با کی طرفه و هر کاری میخواد نمیتونه بکنه.😠😠البته اگه کاملا حرفایی ...

یک طرفه س کاملا.

بدیش اینه خ زبون دار و حریفه منم کم زبون و نجیب:(

مثلاخواهرشوهرمااا

ازش میترسم🤣

میگم گناه داره سرداداشم خالی میکنه