2777
2789
عنوان

تخمک کشی وivf

204 بازدید | 16 پست

خانما من دیروز عمل تخمک کشی انجام دادم  ۲۵ تا تخمک داشتم همسرمم اسپرمش ۷ میلیون هست ب نظرتون جنین تشکیل میشه؟؟؟

خدا جونم همه امیدم تو زندگی تو هستی ناامیدم نکن ♡

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تخمک کشی چجوری و چیقدر هزینه کردین

دارو میدن تخمکا رشد میکنه بعد میری اتاق عمل بیهوش میشی تخمکارو برمیدارن . ۵۰ میلیون تا الان بدون تعیین جنسیت

دارو میدن تخمکا رشد میکنه بعد میری اتاق عمل بیهوش میشی تخمکارو برمیدارن . ۵۰ میلیون تا الان بدون تعی ...

چی قدر دیگ باید منتظر موند تا جنین تشکیل چجوری میزارن. 

چی قدر دیگ باید منتظر موند تا جنین تشکیل چجوری میزارن.

یه هفته بعدش مشخص میشه چنتا جنین داری بعد دوتا سیکل پریود هم میری برا انتقال

خواهر منم شوهرش اسپرم ش خیلی ضعیفه دکتر گفته اصلان حرکت نداره اسپرم ش

ماهم مشکل اصلی شوهرم بود تعداد اسپرمش خیلی کم بود دیگه افتادیم‌تو این‌راه انشالله جواب بگیریم

انشاءالله. توکل کن به خدا عملش چطور بود؟

بعدش ک بهوش اومدم خیلی درد داشتم دیگه بهم شیاف دادن و نمیدونم تو سرم ک وصلم بود چی زدن یکم اروم شدم ولی همینجور فعلا شکممو زیر شکمم خیلی درد داره زور نمیتونم بزنم موقع بشین پاشو درد داره فک کنم چون تخمک زیاد گرفتن ازم‌اینجوری هس

منم فردا انتقال دارم. ۱۵ فولیکول بود. و ۱۱ جنین تا روز سوم. فردا روز پنجم بعد از پانکچره

بسلامتی عزیزم انشالله مثبت میشی ‌. میگم خودشون گفتن ۵ روز بعد بیا برا انتقال؟؟؟ چرا ب من چیزی نگفتن پس . چند روز بعد متوجه شدی چنتا جنین تشکیل شدن؟