2777
2789
عنوان

بعد از طلاق چقدر طول میکشه حال روحیم خوب بشه

| مشاهده متن کامل بحث + 2641 بازدید | 108 پست

خیلی متاثر شدم تاپیک های قبلی تون رو هم تا حدودی خوندم 

اول از همه  فکر کردن به زندگی گذشته  کار رو سخت میکنه 

دوم اینکه نمیشه فکر نکرد 

پس راهکار چیه ؟

به نظر بنده  تلاش برای فکر نکردن خودش یجور فکر کردنه  

اول    اصلا تلاش نکن که فراموش کنی  

دوم  پذیرش  هست یعنی این رو باید بپذیری که در این دنیا همه زندگی های مشترک سر انجام زیبا نداره   برخی از بی وفایی    برخی از بیماری و مرگ  و تصادف   موجب از هم پاشیدن زندگی میشه  

پس دل در گرو خالق یکتا بسپار  و توکل به خداوند مهربان بکنید که  خودش چاره ساز تمام مشکلاته 

امیدوار نباش که این اقا برگرده  چون  امیدواری  و تلاش  زیاد  شاید موقتی  حالت رو خوب کنه ولی  بعد از مدتی  روح و جسم خسته میشه از انتظار و امیدواری  بیش از حد  اونوقت بیشتر  آسیب خواهی دید   به زبان ساده با مشکل امروزت کنار بیا  و به فردا های دیگر حواله اش نده  

ای کاش  حضانت فرزندتون رو میگرفتین  که  در آینده  استرس جدایی از فرزندتان را هم نداشته باشین 

یه زندگی مادر دختری  با توکل به خدا  با هم بسازید  

و به هیچ کس در این دنیا تا شناخت نداشتین اعتماد نکنید 

و به یاد داشته باشید که بازی روزگار  هر کس را به طریقی گرفتار میکنه  

خیلی متاثر شدم تاپیک های قبلی تون رو هم تا حدودی خوندم اول از همه فکر کردن به زندگی گذشته کار رو س ...

بله 

ممنون بابت صحبتها و راهنمایی هاتون 

سپردم به سرنوشت 

انشاالله گذر زمان حالم رو خوب کنه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام گلم خوبیاستارتر جون دلیل درخواست طلاقش چی بود؟؟ یه چیزی بهت بگم؟ تموووووم نکرانی هات برای آیندت ...

بله عزیزم 

ممنون

بله خدا پشت و پناه هممون باشه

سپردم به خدا 

امیدوارم زودتر این روزها تموم بشه

حوصله سفرمهمونیدوست دورهمیهیچ چیز رو ندارمهر جا میرم هر کار میکنماین حال داغون دست از سرم برنمیداره

صبرکن۶ماه تایه سال حالت خیلی بهترمیشه هرکاریم کنی بایداین زمانو بگذرونی ولی من قول میدم خیلی بهترمیشی جوریکه تودیگه اونو نمیخوای

دیگه وقتشه بری... 

سلام عشقم 

دردت بخوره توی سر نامرد روزگار 

به همسرت دیگه فکر نکن 

خودت میتونی دخترت رو بزرگ کنی 

اگه اون‌ بابای خوبی بود نمیزاشت مادرش زجر بکشه 

پس اینقدر نگو بخاطر دخترم 

اول از همه تو مهمی 

بعد بازم تو مهمی بعد دیگران 

به والله که بهش برگردی خیانت میکنی به خودت 

کلا فکر کن نیست 

الان دخترت رو میاد ببره ؟ یا نه 

حضانت اصلی با کیه ؟ 

سلام عشقم دردت بخوره توی سر نامرد روزگار به همسرت دیگه فکر نکن خودت میتونی دخترت رو بزرگ کنی اگه اون ...

سلام

ممنون عزیزم

میخوام فکر نکنم ولی نمیشه 

دست خودم نیست

آره میاد میبرتش

حضانت تا ۷ سال با من