2777
2789
عنوان

مهاجرت تحصیلی ب آلمان

89 بازدید | 2 پست

این روزا تب مهاجرت داخل ایران خیلی داغه و خیلیا ب مهاجرت فکر میکنن. حالا یکی بخاطر تورم و یکی بخاطر سختگیری های خانواده.

از اونجایی ک دولت آلمان صنعتیه و ب نیروی کار زیادی نیاز داره امکان مهاجرت تحصیلی ک اسمش آوسبیلدونگ هست رو گذاشته ک اگه بخاب میتونی از ی روش ارزون از اون طریق مهاجرت کنی المان.

مهاجرت با اوسبیلدونگ راحته، لینکشو من این پایین می نویسم برا هرکی و بخواد. خیلی از دوستای من از این طریق رفتن آلمان یا دنبال کاراشونن ک برن. اگه از این طریف برید حدود ۲ هزار یورو براتون خرج داره و تحصیلی میرید ب این صورت ک چند مقطع زبون آلمانی رو میخونید بعد ی رشته فنی حرفه ای یا پرستاری تو دبیرستان انتخاب میکنید بعدش سفارت آلمان بهتون تو تهران ویزا میده شما پرواز میکنید میرید آلمان.

وقتی هم ک برسید اونجا مدرسه میرید درس میخونید و دولت سال اول ۱۰۰۰ یورو بهتون میده و کم کم حقوقتون زیاد میشه ۱۲۰۰ و ۱۴۰۰ هم میرسه. درستون ک تموم شد میرید سرکار و از محل کارتون حقوق میگیرید ک بالای ۲ هزار یورو بعد از کسر مالیاته.

اوایلش سخته ولی آینده ای روشن داری اگه این مدلی مهاجرت کنی، خودم حقیقتش ۱۰ سال پیش قاچاق رفتم اروپا و دوماه تو راه بودم آخه ما افغانی ایم، آف کورس ک ب ویزا، پاسپورت، شناسنامه و قانون کاری نداریم ما هرجا بخایم قاچاق میریم.

ولی شما اگه دوس داشتی از راه قانونی برو آلمان آینده ات روشن میشه.

فقط تو‌گوگل متن پایین رو سرچ کنید نمیشه لینک فرستاد اینجا:

شرایط اخذ ویزای اوسبیلدونگ آلمان ۲۰۲۵

خیر هزینه ی اوسبیلدونگ فقط دو هزار یو‌رو نمیشه

شما حداقللل باید دو هزار یورو برای ماه اول که بهت حقوق نمیدن با خودت ببری 

هزار یورو هم خرج کارای اداریه داخل ایران میشه

و به یوروی صد تومنی حداقل حدود ۳۰۰ تومن خرج داره

اگه کسی حداقل سیصد تومن داره که خوش به حالش برا ماهم دعا کنه😭😂

خیر هزینه ی اوسبیلدونگ فقط دو هزار یو‌رو نمیشهشما حداقللل باید دو هزار یورو برای ماه اول که بهت حقوق ...

ن عزیرم تمکن مالی نمیخاد  فقط همون ۲ هزار یورو رو باید خرج کنی

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.