2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چرانمیشه ؟ لنز طبی رنگی بگیرین من رنگی دوس نداشتم طبی همون رنگ چشم خودم برداشتم

آهان احساس کردم گفتی خوب نیست کلا! من چشمم نمره‌اش نیمه ... هوس کردم بگیرم توی اینستا دیدم خیلی رنگهای طبیعی اومده میخواستم ببینم چطوره، اذیت نمیکنه؟

به نظرم کسی که از عینک استفاده کرده، لنز مثل عینک راضیش نمیکنه

من چشمم خیلی ضعیف نیست اما دکتر گفت واسه مطالعه و لپتاپ عینک بگیر، که تقریبا روزی چهار ساعت باید استفاده کنم...دخترمم کوچیکه اصلا عینک نمی‌ذاره رو صورتم گفتم برم لنز بگیرم یه تنوعی هم بشه اما می ترسم سخت باشه 

من چشمم خیلی ضعیف نیست اما دکتر گفت واسه مطالعه و لپتاپ عینک بگیر، که تقریبا روزی چهار ساعت باید است ...

نه سخت که نیست فقط مراقبت میخواد 

باید هفته ای یک بار با آب سرم بشوری و قطره شو عوض کنی حواست باشه باهاش نخوابی و چشمتو نمالی یا با مواد آرایشی چشم تماس نداشته باشه

به نظرم لنز برای کسی که نمره ش پایینه و نمیخواد همیشه عینک بزنه خوبه، راه اندازه 

چون عینک به مرور حالت چشمو عوض میکنه 

ولی در نظر داشته باش لنز 3 ماهه و 6 ماهه و یک ساله داریم ولی عینکو میتونی تا چند سال استفاده کنی 

دختـــــر خـــــ❤ـــــدا

بیست و چهار ساعته؟

من نمیدونم چندماهه بود برداشتم ولی یکبار استفاده کردم انداختمش چون خیلی بد دراوردمش آخرشب. شب نذاری باهاش نخوابی حموم نری باهاش . مراقب باش کسیکه برات لنزمیذاره ناخوناش نخراشه چشمتو که کل عروسیت خدانکرده چشات بسوزه .