2777
2789
عنوان

به نظرتون کاری از دستم برمیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 215 بازدید | 22 پست
آره ولی زنداداشم چقدر طلا خریده چند تا عمل زیبایی انجام داده خونشون هم تعمیر کردن بزرگ کردن لوازم خا ...

کسی که اینقدر میتونه خرج کنه . همسرش میدونه که میتونه ماشین بخره 

پراید برای سه بچه کوچیکه . عقب همش دعواشون میشه 

عروستون حق داده 

بالا نوشتم خونش رو بزرگ کرده تعمیر کرده یه عالمه تاز طلا خریده لوازم خانگی هم همه رو تازه عوض کرده انگار مثل یک جهاز چند تا عمل زیبایی هم انجام داده خرجشون زیاده 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد از حرفاش چی جوری متوجه شدین اینا اهل دخالتندرست اینا اهل دخالت سه تا بچه رو چرا زابرا کردن

مشخصه از طرز بیانشون به دخالت عادت کردن میگه این کار کرد اون کار کرد به داداش خودش میرسه فاز مظلومیت وای سر کاره فلانه عروس داره حیف میشه واقعا 

نه چه دخالتی زنداداشم هم منو هم خانواده ام رو دوست داره ما هم همین طور فقط توقعش بالا ولی بازم من همیشه باداداشم دعوا میکنم میگم زن گرفتی باید براورده زنت رو برآورده کنی البته بابام کلا ماشین خودش رو چند سال داده به داداشم ماشینش هم پژو پارس مدل ۹۶ صفرش رو خریده بهش داده بابام دلش نمیبینه ببینه پسرش بدون ماشین میگرده زنداداشم فقط میگه ماشین بخر به نام خودم گواهینامم رو بگیر ماشین دست خودم باشه همین