بالا نوشتم خونش رو بزرگ کرده تعمیر کرده یه عالمه تاز طلا خریده لوازم خانگی هم همه رو تازه عوض کرده انگار مثل یک جهاز چند تا عمل زیبایی هم انجام داده خرجشون زیاده
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نه چه دخالتی زنداداشم هم منو هم خانواده ام رو دوست داره ما هم همین طور فقط توقعش بالا ولی بازم من همیشه باداداشم دعوا میکنم میگم زن گرفتی باید براورده زنت رو برآورده کنی البته بابام کلا ماشین خودش رو چند سال داده به داداشم ماشینش هم پژو پارس مدل ۹۶ صفرش رو خریده بهش داده بابام دلش نمیبینه ببینه پسرش بدون ماشین میگرده زنداداشم فقط میگه ماشین بخر به نام خودم گواهینامم رو بگیر ماشین دست خودم باشه همین
تو انگار بحث جنگ داری عزیزم زنداداشم همه اینارو خودشم میگه اگه من اهل دخالت باشم روزی سه بار زنگ نمیزنه حال منو بپرسه منم همین طور نسنجیده حرف نزن لطفا