2777
2789
عنوان

تو دوراهی گیر کردم

47 بازدید | 8 پست

واقعا نمیدونم چیکار کنم چه تصمیمی باید بگیرم 

حرف یه عمر زندگیه بچه بازی نیست 

نزدیک ب یه ساله از اشناییمون میگذره به خانوادش منو گفته تو این مدت خیلی کارا برام کرده دوسم داره یه وابستگیم بینمون ایجاد شده که انگار بدون هم نمیتونیم شرایط کاری مالیشم متوسطه

ولی من از این میترسم که بعد ازدواج دیگ مثل الان دوستم نداشته باشه یا بعد عقد بفهمم تصمیمم اشتباه بوده 

واقعا گیج شدم نمیدونم چیکار کنم نمیدونم این چیزا عادیه یا فقط برای منه

همه این ترسو دارن،ولی ابراز علاقه بعد از عقد کم نشه دوامش خیلی زیاده به هم محبت کنید وطوری باش که ا ...

اون بیشتر وابستس 

احساس میکنم شجاعت ازدواجو ندارم سنمم کم نیست هز روزی ک میگذره برام سختر میشه فاصله گرفتن از مجردی و زندکی بی دغدغه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مجردم،اگه پسره خوبه قبول کن ولی نسنجیده قبول نکنی

پسره خیلی ساده ایه تمام وقتشو برام میزاره کارش ازاده 

دوستم میگه ادمای خوب ی بار سرراهت قرار میگیرن 

دوسش دارم دوستم داره ولی ما ترکیم اونا لرن نمیدونم بعدها برام مشکل ساز میشه یا ن 

البته خانوادش تو شهر ما نیستن ده ساعت فاصلس با شهرشون ولی خودش بخاطر کارو موقعیتش اینجاست

پسره خیلی ساده ایه تمام وقتشو برام میزاره کارش ازاده دوستم میگه ادمای خوب ی بار سرراهت قرار میگیرن د ...

لرا خیلی ادمای خوبی هستن و کاری،خیلی خانواده دوستن انشالله هرچی صلاحته پیش بیاد

کاربر آقا هستم