2777
2789
عنوان

می‌خوام گوشواره طلا بخرم 🌈🤍✨

248 بازدید | 9 پست

می‌خوام گوشواره طلا بخرم نمی‌دونم چه مدلی باشه دوس دارم ظریف و دخترونه ناز باشه🥰

اگر کسی عکسی داره بفرسته ممنون میشم🤍

خودم دلم بیروتی ۸ تایی میخواست نشد چون خیلی هزینش بالا بود فکر کردم گفتم بهتره یه چیز دخترونه کوچیک بخرم که بهم بیاد 

خودتون چه مدلی گوشواره دارید ؟ و اینکه راضی هستین ازش میترسم بخرم موقع خواب اذیتم کنه گوشواره 

بهترین مدل گوشواره ای که استفاده کردین چی بوده؟

واسم دعا کنید یه گوشواره خوب گیرم بیاد بتونم بخرم 🥺🤲🏻

زیادی من از گوشواره سر در نمیارم اگر کسی اطلاع داره لطفا بگه✨❤️

‹ برای ساختن آنچه، از تو ساخته نیست خدا را صدا بزن🤲🏻 ›

گرمی هفت خورده ای میفته منم برا دخترم مبخابگیرم نوزادی درحد دوسه گرم. 

رهزنان نیکی کسانی هستند که تو را از نیت واعمال خوبت پشیمان می کنند . مثل شیطان که از درگاه لطف خدا به دور هست ، رانده شده هستند...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گرمی هفت خورده ای میفته منم برا دخترم مبخابگیرم نوزادی درحد دوسه گرم.

اره خبر دارم اخی عزیزم انشالله 🧡

من یه جفت حلقه ای نازک دارم ۲۴ ساعته گوشمه خیلی راحته 😁

به خوشی استفاده کنی گلم 🌼خودم از این گوشواره ها خوشم میاد ولی وحشتناک میترسم دربیاید بیوفته 🥲

پیشاپیش مبارک باشه عزیزمقفل گوشواره میخی نباشه فقطمیخی موقع خواب اذیت میکنه

مرسی مهربونم انشالله روزی خودتون هم باشه 💋

به خوشی استفاده کنی گلم 🌼خودم از این گوشواره ها خوشم میاد ولی وحشتناک میترسم دربیاید بیوفته 🥲

فدات عزیزم 😍 اون حلقه ای کلیپسی ها زود باز میشن درست‌میگی ولی این حلقه ای یه سمتش که باریکه میره داخل سمت دیگه قفل میشه اصلا در نمیاد 

حالا برو طلافروشی تست کن خودت ایشالا یه مدل خوشگل بخری 😁

فدات عزیزم 😍 اون حلقه ای کلیپسی ها زود باز میشن درست‌میگی ولی این حلقه ای یه سمتش که باریکه میره دا ...

مرسی مهربونم انشالله به امید خدا امیدوارم بهترین از اینا هم نصیب شما شه 💙 خودم که خیلی خوشم میاد از این مدلی امیدوارم هرچه زودتر بهش برسم و شما هم به خوشی لذت شو ببری💖