دو تا عروس هلندی نر و ماده وقتی توی قفسن اصلا همش از هم دورن گاهی اوقات باهم دعوا میکنن البته خیلی کم پیش میاد ولی اصلا از هم فرار میکنن جداشون کردم ولی قفس هاشون کنار همن
بعضی زخم ها باید بمونن تو وجودت تا بشن راهنمات که مسیر رو دوباره غلط نری ...🐝🐝
شعور و شخصیت مهم ترین آپشن برای یک انسانه زیبایی رو اسب هم داره ، قد بلند زرافه هم داره ، هیکل فیت رو کانگرو هم داره شخصیت داشته باشین ، بقیش درست شدنیه ..
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
شعور و شخصیت مهم ترین آپشن برای یک انسانه زیبایی رو اسب هم داره ، قد بلند زرافه هم داره ، هیکل فیت رو کانگرو هم داره شخصیت داشته باشین ، بقیش درست شدنیه ..
نه والا نبردم ولی مادههه زیر بالاش خال خال زرد رنگ هست و آواز نمیخونه ولی از نره مطمئنم کاملاااا
شاید هر ۲ نر باشن ، با رنگ بال ها و .. مشخص نمیشه ما اول فکر میکردیم برای من ماده هست و برای بردارم نر ( از روی منقار ، بال و .. ) ولی دقیقا بر عکس بود و فهمیدیم مال من نر هست