2777
2789

من ک خودم بدم میاد سر مهریه چونه بزنن قبلشم باهاش اتمام حجت میکنم ک مهریه رو چونه بزنین کلتو کندم😬

ولی بودم توو مراسمایی ک سر مهریه بحث شد

اومدن تو قشنگ ترین مزد صبوریه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من ميگفتم ١٣٦٠ تا شوهرم ميگفت إ زشته ،خانوادهامونم انداختن گردن خودمون تا سر عقد هم نميدونستن چي شده منم به شوهرم گفتم يا هموني كه من ميگم يا هيچي اصن اونم سر عقد گفت دويست تا منم يه دهن كجي كردم بهش 😅😅😅

خانمهاي گل 🌹مامانهاي زيبا 👸👰🏼📌بنده كارشناس مامايي📌عضو سازمان نظام پزشكي كشور📌داراي گواهينامه زايمان فيزيولوژيك

۵۱۴ تا ۶ سال پیش

هیچ حرفی نشد

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

من مهريه ام ٢٥٠ سكه و يك جلد ديوان حافظ بود 

من اصلا از تعداد سكه هام راضي نيستم 

هنوزم كه هنوزه و ٩ سال ميگذره يادش ميفتم ناراحت ميشم 

من ميخواستم  به تعداد غزليات حافظ باشه 

اون شب قر و قاطي شد 

نوشتن٢٥٠ تا 

پیج 

خوشبخت باشی منی که 400 تا مهرم بود شرایطم اینقدر بد بود ک بخشیدم فقط تا راحت بشم...سکه تضمین خوشبختی ...

دقیقا از اول میدونستم انتخابم درسته و همسرم انسان شریف و بینظیریه برای همین کلا مهر نخواستم 

بدخواه کسان هیچ به مقصد نرسد...یک بد نکند تا به خودش صد نرسد...من نیک تو خواهم و تو خواهی بد من...تو نیک نبینی و به من بد نرسد