2777
2789
عنوان

جراحی بوکال فت

222 بازدید | 7 پست

سلام من دیروز بوکال فت انجام دادم(تخلیه چربی زیر گونه از داخل دهان)صورتم بیضی بود ولی چون وزن اضافه کرده بود صورتم یکدست شده بود

ی سوال داشتم من الان ورم خیلی کمی دارم خداروشکر دردم ندارم کسایی که انجام دادن کارای خونه رو ک دیگه میشه انجام داد نه؟

و بعد بوکال فت میشه از لایه بردار پوست استفاده کرد میخوام تا عید چنتا لک دارم اونا بره

یا اگه نه چند وقت دیگه میشه استفاده کرد از ضدلک

ممنون میشم راهنماییم کنید

این سوالای تخصصی رو باید از دکترت میپرسیدی

دکتر یه برگه داده و ی ویسم فرستاده ولی به هیچکدوم اینا اشاره نشده بنده محض احتیاط فقط از دوستانی که انجام دادن سوال کردم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکتر یه برگه داده و ی ویسم فرستاده ولی به هیچکدوم اینا اشاره نشده بنده محظ احتیاط فقط از دوستانی که ...

دوست من تابستون انجام داده بود بعد اینکه ورمش رف صورتش خیلی شیک و قشنگ شد 

جان چه میدانست از دنیا چه ها خواهد کشید . . . . . . . . . . 
چجوری بود؟ دردش در چه حده؟ و اینکه جای زخم و اینا رو صورت مشخصه؟ چند دادی؟بعد این موضوع که دکترا میگ ...

ببین من خودم الان تو ۲۸ سالگی میخواستم قیافم خوشگل باشه دیگه مطمئن باش تا ۶۰ سالگی چه اینکارو بکنی چه نکنی همه جای صورت آدم افتاده میشه در ثانی بستگی ب مهارت دکترت داره که بدونه چقدرشو باید تخلیه کنه نه من درد خیلی کمی داشتم چون اول بی حسی میزنه از داخل دهانت اونم سوزن سرنگ اینقد نازکه نمیفهمی بعد فک میکنی صورتت خیلی گنده شده چون بی حس میشه شل میشه ی سرم آنتی بیوتیک میزنن نصف ک رفت دکتر میاد چشاتو میبندن از داخل دهنت برش میده با سرنگ چربی هارو میکشه بیرون اونجا احساس میکنی ولی برا من درد آنچنانی نداشت بعدم بخیه جزبی و خدافظ امروزم باید برم باز سرم بزنم که عفونت نکنه ۳ ساعت اول حرف نمیزنی تا یک هفته غذای شل میخوری دهان شویه و اینا میده فقط بنظر من اگه واقعا لپ داری برو ولی آی برم صورتم باکلاس بشه و مده و اینا نه

دکترمم یاسر حریری تو تهرانه ۷ تومن میشه کلا