2777
2789

خانوم ها من  تقریباسه ماهه باردارم ،ولی هنوز خانواده هامون نمیدونن گزاشتم برم غربالگری بدم بعد،بعد شوهرم مدام توقع داره من به خانوادش برسم از همه لحاظ ،چون مامانش یکم الان مریضه توقع داره من برم مدام خدنشون یا اون بیاد یا کلا هواشونو داشته باشم ،ولی من اصلا ازمادرش دل خوشی ندارم بخاطر خیلی چیزا ،از ی‌رفم خودم فکر کنم بخاطر بارداریه حال روحیم بهم ریختس ،خیلی دارم حرص میخورم شوهرم بچه ننس کلا خیلی مامانیه ول یمن توقع داشتم این دوران حداقل بخاطر مامانش منو حرص نده ولی انگار نه انگار ،یکم بهتر بود هوامو داشت ولی دو سه روزه باز شروع کرده مدام بحث و دعوا داریم چیکار کنم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا تا چالشهای زندکیتون مرتفع نشده باردار شدی؟حالا قبل غربالگری اگر بفهمن بارداری مگه چی میشه؟

گفتم ببینم  ایشالا سالم باشه بعد بگم به همه ،به خانواده خودمم نگفتم هنوز 

چرا تا چالشهای زندکیتون مرتفع نشده باردار شدی؟حالا قبل غربالگری اگر بفهمن بارداری مگه چی میشه؟

چون ازدواج دوممه نمیتونن به جدایی فکر کنم ،واینکه دکتر بعم گفت طودتر باردار بشو چون ذخیره تخمک پایینه و گفت زودتر اقدام کن