2777
2789
عنوان

رفتم سوغاتی بخرم ببرم

175 بازدید | 8 پست

بازار ۱۵ خرداد همیشه میرفتم عمده فروش ها اصلا تک چیزی نمیدادن این سری رفتم فهمیدم انقدر بازار خرابه تک هم فروختن بهم تازه هنوز برای خودم خرید درست حسابی نکردم ،پاساژ دلگشا هم نتونستم درست بگردم ،این سری رفتم واقعا دیدم چقدر خلوته دیگه نه مثل قبل پر چرخی بود نه مشتری فقط اکثرا برای گردش اومده بودن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دیروز رفتم دلگشا طرفای ظهر خیلی شلوغ بود که، جلوی فوج فوج ادم بودن دیگه خیلی شلوغ بود ساعت ۱ برگش ...

شلوغ هست ولی مثل قبلا ها خرید نمیکنن ،من میرفتم برای خرید بازر و اینور اونور کلی خرید مردم داشتن ،الان میبینی انگار نه انگار ،مغازه ها هم خودشون و باد میزدن ،خیلی ناراحت شدم آخه هیچوقت تک نمیدادن خیلی بازار خرابه

خیلی ناراحتم خداشاهده پولم خیلی بی ارزش شد

خدا نکرده خرج بیماری نکنی بقیه ش ولش . فقط من یک روز رفتم دکتر تعهد دادم بابت زیرمیزی که به دکتر میدم ازش فاکتور نخوام در این حد بیشرف بازیه.

خدا نکرده خرج بیماری نکنی بقیه ش ولش . فقط من یک روز رفتم دکتر تعهد دادم بابت زیرمیزی که به دکتر مید ...

بله واسه بیمارستان طبیعی نمیشد زایمان کنم دکتر زیر میزی میخواست ۳۰م منم رفتم خدا خیر بده یه دکتر آمپول فشار هم زدن زایمان نکردم سزارین کردن وقتم هم گذشته بود فقط پول بیمارستان دادم