کالیستای بنفش بود ک زدم خیلی خوب بود مژه ها رو بلند میکنه..ولی وقتی اومدم پاکش کنم با اب بسختی پاک شد هنوزم زیر چشمام سیاهه.یه ریمل داشتم ب راحتی با اب پاک میشد و اصلا هم زیر چشمو سیاه نمیکرد ولی حجم نمیداد ب مژه هام..شماها چطور پاک میکنین این مدل ریملا رو ؟ضد اب بوده یعنی؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نعنا دیگه بوی نعنا نمیدی …. بی بی یادته گفتم نامزد کرده گفتی خدارو چه دیدی شاید شد ولی بی بی فقط تو دلت روشن بود دل منو ندیدی که دلم قد یه دریاخون شد از غضه بی بی ………………. بی بی هم تو رفتی و هم اون حالا اون داره پدر میشه و من هنوز دخترم❤️🩹 عاشق پروفایلمم
🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین میکنی بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشهبرای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»
من یع دونه خریدم ۴۰۰ تومن عالیه عالی اصلا همه نی گن چه مزه هایی داری در حالی که من اصلا مژه ندارم اون اینجوری می کنه
نعنا دیگه بوی نعنا نمیدی …. بی بی یادته گفتم نامزد کرده گفتی خدارو چه دیدی شاید شد ولی بی بی فقط تو دلت روشن بود دل منو ندیدی که دلم قد یه دریاخون شد از غضه بی بی ………………. بی بی هم تو رفتی و هم اون حالا اون داره پدر میشه و من هنوز دخترم❤️🩹 عاشق پروفایلمم
کالیستا بنفش خیلی خوبه آرایش پاک کن چشم بگیر یا قبل بشوری با روغن نارگیل یا بادوم پاک کن بعد با شوین ...
چه جوری با روغن نارگیل پاک کنم. ؟ میترسم ریزش مزه بگیرم اخه مژه ندارم همه اس میریزع
مال من۴۲۰ انقددد دوسش دارمممم،دو کارست دوتا سر داره یکی حجم دهندست یکیش بلند میکنه مژه رو،انقددد خوب ...
منم😐 همینهههههه
از برند نفیس مامان دوستم سفارش دادم 🥲🥹
با پد آرایش پاک کن یا پنبه آروم بکش.روغن نارگیل نمیریزه مژهها رو مگه محکم بکشی رو چشات.ولی بهترین ...
وای خیلی میترسم مژع هام همه اش میریزع نمیدونی چی کار کنم ؟