2777
2789
عنوان

تشخیص عمدی بودن سقط

512 بازدید | 21 پست

سلام دوستان خواهرم با شوهرش اختلاف داره الان شوهرش رفته شکایت کرده ک بله یه سال پیش خانمم رفته بچش رو عمدی سقط کرده دادگاه هم گفته باید بری پزشکی قانونی اونا نظر بدن 

الان پزشکی قانونی چطور میخواد معاینه کنه متوجه بشه عمدی بود یا غیر عمد 

اینم بگم هم خودش هم شوهرش مشکل بارداری داشتن و خواهرم خیلی ضعیف بود 

خدای بزرگ همه چی رو به تو میسپارم☺😊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فک کنم دا وها هنوزتوخونش باشن

جگرگوشه مو ۱۵هفتگی از دست دادم ولی معتقدم باوردارم خدایی که توی قرآن خودش گفته من قادرم مرده هارو زنده کنم پس قطعا میتونه پسرمنم بهم برگردونه🙂یه روزی چرخ این دنیا برای ماهم میچرخه کلیک میکنه روی ما ومیگه اینبارنوبت خوشبختی شماهاست!😊بارالها!غلام درخونه تم چرااینهمه منو عذاب میدی؟یه بارمنومیکشتی بهتربود!خدایا منوببخش! غلط کردم فقط منو ببخش وپسرم رو بهم برگردون!😭تیکربارداریم نیست برای اینه که اِنءشااَلله خُردادماهِ اِمسال حامِله باشَم وبِمونه بَرام ودیگه هیچ مشکلی ازهیچ جهتی پیش نیاد برای خانواده مون !❤به امیدروزی که خنده هام بشن مرحم غمای دلم!مرحم زخمای 16ماه قبلم!به امیدروزی که این متن بشه برام یه باورواقعی که «تاخداهست ریشه هیچ ارزویی خشک نمیشه»💓

ببین داروهاکه توخونش نیس رفته.ولی اگرحمش اسیب دیده باشه متوجه میشن .

چون بیمارستان دکترهستش اتفاق خاصی نمیقته واینکه احتمالااثارسقط دربدن بمونه ایشون نامه پزشک نداشتن پس احتمال فهمیدن پزشک قانونی زیاده بگودوستانه مشکل وباهمسرش حل کنه 

ببین داروهاکه توخونش نیس رفته.ولی اگرحمش اسیب دیده باشه متوجه میشن .چون بیمارستان دکترهستش اتفاق خاص ...

چون اگرهمسشرش بتونه ثابت کنه میتونه دیه بگیره وحتی خواهرتون روبندازه زندان اگرخواهرتون تارسخ سقط یاخرید قرص یادش هستش که شوهرش تهیه کرده باشه میتونه ارائه بده دادگاه بگه شوهرم خرسده وپرینت حساب و...بگیرن حداقل به همسرش دیه و...پرداخت نکنه

چون اگرهمسشرش بتونه ثابت کنه میتونه دیه بگیره وحتی خواهرتون روبندازه زندان اگرخواهرتون تارسخ سقط یاخ ...

وبگه احباری بوده الانم نبایدزیرش میزدش میگفت بله بوده ولی به اجبارهمسر

وبگه احباری بوده الانم نبایدزیرش میزدش میگفت بله بوده ولی به اجبارهمسر

عمدی سقط نکرده که بگه سقط کردم 

زی سه ماه احتمال سقط خیلی زیاده بچه اینم سقط شده دیگه 

چون اگرهمسشرش بتونه ثابت کنه میتونه دیه بگیره وحتی خواهرتون روبندازه زندان اگرخواهرتون تارسخ سقط یاخ ...

دارو نخورده عمدی سقط نکرده 

ببین داروهاکه توخونش نیس رفته.ولی اگرحمش اسیب دیده باشه متوجه میشن .چون بیمارستان دکترهستش اتفاق خاص ...

خب آخه عمدی سقط نکرده ک وقتی عمدی نیست از چی بترسه