2777
2789

خواهش،میکنم مدام بهش الهام میشه مرگش، نزدیکه به برای همین دیوونه شده داره زجر میکشه 

خدا نصیب هیچ بنی بشری نکنه

از ته دلتون یه صلوات می‌فرستید براش

🤩

اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🌹اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🌹اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🌹اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🌹اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🌹اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🌹اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🌹اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🌹

خدایا شکرت، لطفا برای رفع مشکلم و قبولی کنکور خواهرم دعا کنید

ان شاءالله حالش خوب بشه 

ببریدش پیش روانشناس 

خیلی دوست دارم بدونم اونایی که سلام رو «س» و جواب رو «ج» می نویسن ، با این صرفه جویی در زمان به کجا رسیدن ؟         / لطفا واسه سلامتی همه نی نی ها و پسر من یه صلوات بفرستین😍❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به شهدا متوصل شو

چهل شهید

و برای هر کدوم صد صلوات بفرست

به نیت دور شدن مرگ ار برادرت

در ضمن قربونی بدین. یک خروس رو قربونی کنید و حتما گوشتش رو بین نیازمندان پخش کنید. مثلا تمیز کنید و ببرید یک مسجد در پایین ترین نقطه شهرتون. بگید اینو به نیاز مندان بده

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
خب به داداشت بگو تاریخ مردنش رو هم بپرسه بهش بگن خیالش راحت شه .. زجر کشیدن نداره همه قراره بمیریم . ...

واقعا راحت نیست

اگه به تو بگن این لیوان چای رو بخوری میمیری( دور از جونت الهی)

بازم چای رو سر میکشی?

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***