2777
2789
عنوان

خانواده

553 بازدید | 61 پست

مشکلات خانوادگی من تو جم تی وی هم قفله هنوز:

-خودم پناهنده شدم سوئد ۱۰ سال پیش

-ننم ۸ سال پیش با دوس پسرش از خونمون تو پایین شره تهران فرار کرد و بالای ۱۰۰ هزار دلار پول و طلا هم از خونمون بردن دوتایی. تازه وسایل ب درد بخور خونمون هم بردن مثه فرش و ظرف

-نامزدم بهم خیانت کرد و با دوس پسرش نقشه قتل منو کشیدن

-از حسدا اطرافیانم نسبت ب خودم خسته شدم

و…

خیلی دلم‌ میخاد برم ناصرخسرو ی بسته قرص برنج بخرم و ی شیشه آب. اول دوتا قرص بخورم و بعدش یه شیشه آب تا جایی ک میتونم سر بکشم تا بمیرم و راحت شم.☹️😭

حالا لازم نبود آدرس قرصو بدی اینجا بچه زیاده تخیلاتت هم زیاد جدی نگیر

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پناهنده سوئد مگه نیستیچطور بری ناصر خسرو

پرواز مستقیم از سوئد به ناصرخسرو برا تهیه مواد لازم

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻

استعداد خوبی داری خوشم اومد تاپیک  اولتو جنجالی زدی

ولی خب ساعت خوبی برای شروع نبود 😂

😅😅😅زندگیم الان بین 2 بیت شعر گیر کرده سعدی میگه:  برخیز و مخور غم جهان گذران ، تا پا میشم  حافظ میگه: بنشین و دمی به شادمانی گذران  فعلا نیم خیز موندم تا تکلیفم تو بیت بعدی روشن بشه😅😅😅

پناهنده سوئد مگه نیستیچطور بری ناصر خسرو

پناهنده شدم ولی تا الان ب خیلی کشورا سفر داشتم. سوئد تنها چیز منفی ک داره اینه ک هواش خیلی سرده و برف زیاد میاد. وگرنه درآمدا خیلی خوبه و خیلی تسهیلات دارن

از مادرت چ خبربابا داشتی؟چند سال کمپ بودی

زمانی کم پناهنده شدم ۱۶ سالم بود و زیاد کمپ نموندم فقط دوسه ماه. ماه چهارم ب بعد با ی خانواده سوئدی آشنا شدم رفتم خونه اونا زندگی کردم دولت هم بهشون پول میداد چون بهم جا داده بودن

حالا لازم نبود آدرس قرصو بدی اینجا بچه زیاده تخیلاتت هم زیاد جدی نگیر

خودمم اول نمیدونستم خیلی سخت بود ک پیدا کم چجوری صد در صد میشه رفت، اینقد دلم از زندگی سیاهه ک ب خودم هم نمیخام رحم کنم.😭☹️

امیدوارم حقیقت نداشته باشه

متاسفانه خودمم باورم نمیشه، من بچه بودم می دیدم و میشنیدم مامانم چجوری خانم هایی ک دوس پسر داشتنو مسخره میکرد و پشتشون حرف میزد ولی چند سال بعد خودش اون کارو کرد ی بلایی سرمون آورده ک  از ۸ سال پیش تا الان هممون مرده ی متحرکیم

از مادرت چ خبربابا داشتی؟چند سال کمپ بودی

خلاصه دوس پسره پولارو میگیره بعد ننه رو از خونه میندازه بیرون دوس پسره با پولای ما  زمین و خونه خریده زده تو کار بساز بفروشی وضعش توپ شده. نمیدونم خدا کجاست، خونه ی مارو خراب کرد تا خودش برا خودش بسازه

استعداد خوبی داری خوشم اومد تاپیک اولتو جنجالی زدیولی خب ساعت خوبی برای شروع نبود 😂

خوشت اومد؟😂😂

فقط عجله کردمو زود داستانو لو دادم باید میذاشتم چن روز بگذره بعد داستان کاملو بگم ک مردم از کنجکاوی بمیرن.

از همون هشت سال پیش میومدم داستانا شماهارو تو این سایت میخوندم ولی اکانتی نداشتم چون با شماره ی خارجی نمیشه. دوسال پیش ب رفیقم ک ایرانه گفتم برام ی اکانت درست کنه و بهم بده. درست کرذ ولی اینقد داغونم ک  استفاده نکردم.