2777
2789
عنوان

بی بی چک مثبت

| مشاهده متن کامل بحث + 765 بازدید | 71 پست
عزیزم 😔انشاالله زود باردار بشی

مرسی فدات شم ان شاالله

میشه دعا کنید منم مامان بشم 🥹منم تیکر بزنم بگم بلخره منم مامان شدم🥹دیگه خستم از هرماه انتظار از ناامیدی امروز بعد از ۴ روز تاخیر دوباره نشد ناامیدم باز ناامیدی شوهرم😭خدایا مارو هم ببین .ما امیدمون به خودته تو امید مایی ای خدا.
اگر خودت و شوهرت مشکلی ندارین استرس میتونه یه مانع خیلی بزرگ واسه باردار نشدن باشه درضمن همه که نبای ...

اره عزیزم استرس خیلی تاثیر داره میدونم.اما چه کنم نمیتونم بیخیال باشم.واقعا خدا بخواد نشد نداره.

میشه دعا کنید منم مامان بشم 🥹منم تیکر بزنم بگم بلخره منم مامان شدم🥹دیگه خستم از هرماه انتظار از ناامیدی امروز بعد از ۴ روز تاخیر دوباره نشد ناامیدم باز ناامیدی شوهرم😭خدایا مارو هم ببین .ما امیدمون به خودته تو امید مایی ای خدا.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره عزیزم استرس خیلی تاثیر داره میدونم.اما چه کنم نمیتونم بیخیال باشم.واقعا خدا بخواد نشد نداره.

مرتب میای نی نی سایت ؟ اگر مرتب میای روز ۲۵ ماه رمضون همینجا بهت پیام میدم یه چیزی یادت میدم ان شاالله تا قبل از ماه رمضون بعدی حاجتت رو بگیری 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا تو می دانی آنچه من نمی دانم و من نمی دانم آنچه تو می دانی پس با حکمتت زندگی ام را سامان ده …الهی آمین🤲
مرتب میای نی نی سایت ؟ اگر مرتب میای روز ۲۵ ماه رمضون همینجا بهت پیام میدم یه چیزی یادت میدم ان شاال ...

اره میام.میخوای بهم بگی چون شاید همو ندیدیم.

اره میام.میخوای بهم بگی چون شاید همو ندیدیم.

روز ۲۵ ماه رمضون قبل از اذان مغرب آیه ۴۹ و ۵۰ سوره شوری رو بنویس رو یه برگه و اسم خودت و شوهرتم بنویس پایینش به نیت بچه دار شدن یه صدقه هم بذار کنارش ان شاالله تا سال دیگه همین موقع یا بچه ت بغلته یا حامله ای من تا حالا اسم چهار نفر رو نوشتم هر چهار نفر بعد از سال ها بچه دار شدن تو بنویسش ان شاالله تو هم حاجت روا بشی

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا تو می دانی آنچه من نمی دانم و من نمی دانم آنچه تو می دانی پس با حکمتت زندگی ام را سامان ده …الهی آمین🤲
روز ۲۵ ماه رمضون قبل از اذان مغرب آیه ۴۹ و ۵۰ سوره شوری رو بنویس رو یه برگه و اسم خودت و شوهرتم بنوی ...

مرسی گلم حتما اتفاقا اینو دیده بودم تو یه پیج اینستاگرام.یعنی واقعا میشه؟

مرسی گلم حتما اتفاقا اینو دیده بودم تو یه پیج اینستاگرام.یعنی واقعا میشه؟

آره عزیزم چرا که نه ان شاالله قسمت تو هم بشه بچه دار بشی در این بین پیگیر درمانتم باشه اگر نشد هم مشکل از دعا نیست شاید خدا میخواد یه وقت دیگه و به یه روش دیگه غافل گیرت کنه مهم اینکه تو هیچ وقت ناامید نشی

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آره عزیزم چرا که نه ان شاالله قسمت تو هم بشه بچه دار بشی در این بین پیگیر درمانتم باشه اگر نشد هم مش ...

مرسی عزیزم .حق با تو عه.ممنون ازت❤️

مرسی عزیزم .حق با تو عه.ممنون ازت❤️

دوست داشتی اسم خودت و شوهرت رو بگو منم بذارم لایه قرآن

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دوست داشتی اسم خودت و شوهرت رو بگو منم بذارم لایه قرآن

عزیزم ممنونم ازت انقد سرمون شلوغ بود اصلا نیومده بودم تا الان نی نی سایت.گذاشتم یادم نرفته بود ممنون ازت❤️😘

عزیزم ممنونم ازت انقد سرمون شلوغ بود اصلا نیومده بودم تا الان نی نی سایت.گذاشتم یادم نرفته بود ممنون ...

خوب خدا روشکر ان شاالله به زودی دامنت سبز بشه سفت و سختم دنبال درمانت رو بگیر

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خوب خدا روشکر ان شاالله به زودی دامنت سبز بشه سفت و سختم دنبال درمانت رو بگیر

ممنون عزیزم.ان شاالله اگه خدا بخواد شروع میکنم.