2777
2789

قبلش بگم دوستان من متاهل و ازدواج کردم این تاپیک برا شخصی دیگم..دختری ک قبلا ب هر دلیلی اشتباه کرده و رابطه داشته و حالا باکره نیست بعد توبه کرده حالا نامزد کرده و  داره ازدواج میکنه پسره اهل هبچ‌نبوده اگر ب پسره بگه قطعا میره و ...ب نظرتون باید بهش بگه یا خیر ؟ لطفا توهین نباشه ممنونم‌

بله چرا نگه

دوشنبه ۲۰ مرداد ۱۴۰۴ بی بی چک و آزمایش من مثبت شد و من شدم مامان محدثه🤰🏻👼🏻 خدایا شکرت که منو لایق مادرشدن دونستی😍😍 و اینکه نی نی قشنگم فروردین یا اردیبهشت ماه به دنیا میاد🥳 و من خوشحال ترینم . درخواست دوستی از آقایون🚫 هر وقت پیامم رو خوندی حتی اگه جواب ندادی لایک کن 😉

نه نباید بگه  

حتی اگ بگه و پسره قبول کنه بعدها ممکنه همین قضیه رو بزنه تو سرش

من مشابه هپین قضیه رو دیدم توبه کرد ولی نگف واقعا هم برا خونه زندگیش جون میده  الان دوتا بچه دارن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از نظر قانونی و شرعی باید بگه حتی اگه ازدواجشون بهم بخوره!به هرحال این حق پسره اس

توی رساله نوشته اگر دختر توبه کنه برا حفظ آبرو و زندگی سکوت کنه ک هیچ نگه 

نه نباید بگه حتی اگ بگه و پسره قبول کنه بعدها ممکنه همین قضیه رو بزنه تو سرشمن مشابه هپین قضیه رو د ...

من از یه مرجع پرسیدم که اگه زن متاهل رابطه داشته باشه حق الله است یا حق الناس می‌گفت آگه بچه در میان باشد حق الناسع ولی اگه شوهر نداند و زن در حق شوهرش خوبی کن. وتوبع خدا اونو میبخشع درحالی که گناه خود را انجام ندهد و ب حق شوهر خود دعا کنه و اگه بهش بگه خوب زندگیشون بهم میخوره و حق الناس بذوجود میاد اگه نگه حق الله است اگه بچه نداشته باشه من دیگه نمی‌دونم کدوم راسته کدوم غلط اینو من دیدم براتون گفتم

تکیه کردم به خودم چون دیگران رهگذرند🖤💔

من از یه مرجع پرسیدم که اگه زن متاهل رابطه داشته باشه حق الله است یا حق الناس می‌گفت آگه بچه در میان ...

خب اینا بچه ندارن و قبل ازدواج نباید بگ واقعا اگ بگه جز دردسر و بهم خوردن زندگیش چیزی نمبیبینه

من از یه مرجع پرسیدم که اگه زن متاهل رابطه داشته باشه حق الله است یا حق الناس می‌گفت آگه بچه در میان ...

عزیزم ابن شوهر نداره زمان مجردی ابن کار کرده حال توبه ...اگرم ب نامزدش بگه بدون شک ازدواجش بهم میخوره 

عه خو اگه اینو نوشته پس بیخیالش،نگه! ولی اگه اصرار کردن بره گواهی سلامت بکارت بگیره چی؟

فک کردی بکارت چیه بابا ی پرده بزرگ 

کسی اصن نمیفهمه اصن نگاه نمیکنن الکی ی دس میزنن نامه رو میدن