2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم  دوتا دارم ولی دیگه اصلا حالو حوصله بچه داریو ندارم فقط ادمو نابود میکنن

نمیدونم این نصل جدید چشونه خابم ندارن.والا ما بچه بودیم شام نخورده بیهوش میشدیم

برای خوب شدن مامانم صلوات میفرستید دوستای نی نی سایتی؟😍
شربت راسیپ بهش بده واسه اشتها  خوبه, مغرب خوابه دیگه پسرم  طمعشو دوس نداره  وگرنه تا ...

نه عزیزم.

راسیپ که داخلش سیپروهپتادین داره واسه مغزشون تو دراز مدت اصلا خوب نیست.

اگه میخوای اشتهاآور بدی مارکای دیگه رو امتحان کن.

خبری آمد خبری در راه است.سرخوش آن دل که از آن آگاه است.شاید این جمعه بیاید شاید.پرده از چهره گشاید شاید...مهدی جان🌹🌹🌹🌹
من همین الان بچم نمیخوابید عصبی شدم اومدم بیرون انداختم به جون شوهر ک هی غر نزنه ک ی بچه نمیتونی بخو ...

عجب کاری کردی, شوهر من ک شبا اینقد خسته س ک کاری نداره ک بچه بیدار باشه یا خواب تخت میخوابه سرصدا هم اصلا براش مهم نیست

دختر منم ۶ صبح میخوابید ساعت ۲ ظهر بیدار میشد ساعت ۱۰ شب میخوابید ۱۲ بیدار میشد دوباره تا ۶ یا ۷ صبح با مشورت دکترش آزمایش خون دادم یکمی وبتامین د کم بود و یکمی کم خونی داشت براش اهن میدم و مکمل کلسیم ویتامین د از این رو شد خوابش الان نهایت ۱۲ خوابه تا ۹ صبح 

عجب کاری کردی, شوهر من ک شبا اینقد خسته س ک کاری نداره ک بچه بیدار باشه یا خواب تخت میخوابه سرصدا هم ...

گاهی دختر منم گیر میداد طفلی شوهرم خاله بازی کنن دختر من خوابش نیاد عمرا تو جاش نمیمونه حتما باید بریم خاله بازی کنیم خخ کلی عکس خاله بازی ساعت ۴ میزاشتم اینیستا همه میگفتن اخه این وقت شب و خاله بازی 😂😂😂

فوق تخصص گوارش  اطفال ب پسرم داد واسه اشتها

اگه واسه یه دوره است و یه شیشه  مشکلی ایجاد نمیکنه ولی اگه قرار باشه همیشگی باشه خوب نیست عزیزم.

خبری آمد خبری در راه است.سرخوش آن دل که از آن آگاه است.شاید این جمعه بیاید شاید.پرده از چهره گشاید شاید...مهدی جان🌹🌹🌹🌹