2777
2789
عنوان

برام سوال پیش اومده

135 بازدید | 21 پست

از ترم بعدی یه پسری تو کلاسام بود از همون اول یادمه هی چشاش سمتم میچرخید تا وارد کلاس میشد به من نگاه میکرد ولی اهمیت ندادم چون میدیدم اکیپ مختلط داره گفتم این عادتشه شاید. ولی به یه بهونه های سعی میکنه باهام حرف بزنه حتی اگه دو کلمه باشه یا حرف چرتی باشه ( ولی نه همیشه) ،با اینکه من اصلا باهاش حرف نمیزنم یا جوابم سرده. یه باری هم انگاری قصد داشت باهام شوخی کنه نمیدونم منظورش چی بود دید محلش ندادم دیگه ادامه نداد. بعضی اوقات هم وقتی صندلیش نزدیکم باشه هی نگام میکنه  با اینکه سعی میکنم به تدریس استاد توجه کنم ولی تو همون موقعیت میبینم یکی هی به من زل میزنه یعنی امان از روزی که صندلیش نزدیک من باشه نمیفهمم استاد چی میگه ، یه بار خیلی بهم برخورد چون میبینم تو اون موقعیت هی سرشو کج میکنه منو یجور نگا میکنه خو اخه یعنی چی !!!!

بنظرتون منم بد نگاش کنم شاید بفهمه از رو بره… .

شاید الان بگید بیکاری و اینا ولی اون لحظه یجور میشم حتی ازش نفرت گرفتم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای ترسوندیم یعنی چه قصدی داره لنتی

چرا ترسوندم. منظورم اینه بهش توجه نکن تا دست از سرت برداره و بره. شما هم نگاهش کنی می چسبه ول نمی کنه

ما بیشتر در تخیلاتمان رنج می‌بریم تا در واقعیت.. سنکا

اگه ازت خوشش میومد این مسخره بازیا رو نمیکرد مطمئن باش چه قصدی داره خدا داند

وای 

خب چه قصدی بنظرتون 

من گفتم نه ارتباطی دارم و ن هیچی در حد یه همکلاسی معمولی 

وای خب چه قصدی بنظرتون من گفتم نه ارتباطی دارم و ن هیچی در حد یه همکلاسی معمولی

قصد اینکه هم وقت تو بگیره. هم اینکه مثلا به زعم خودش مختو بزنه... 

ما بیشتر در تخیلاتمان رنج می‌بریم تا در واقعیت.. سنکا

وای خب چه قصدی بنظرتون من گفتم نه ارتباطی دارم و ن هیچی در حد یه همکلاسی معمولی

ببین وقتی از کسی خوشت میاد حتی روت نمیشه نگاش کنی درست نمیگم؟

نمیدونم چه قصدی داره اما فکر نمیکنم علاقه ایی در کار باشه 

یه بار با اخم بر گرد نگاش کن‌ تا سرشو بکنه تو باسن خودش

از قدیم گفتن نگاه زاده ی علاقه هستضمن اینکه احساسات قوی زن ها میتونه بفهمه اون نگاه از چیهاز روی نفر ...

من ک گفتم یادمه از همون روزای اول که منو دید شروع کرد به نگاه کردن و این حرکتا و موقع های کم میشدن و زیاد 

اخه نفرت از چی دیگه ؟ 

منم ادمی هستم تو دانشگاه آروم و ساکت و باشخصیتم با کسی کاری ندارم