2777
2789
عنوان

بافتنی(سوال از خانومای هنرمند🌷)

| مشاهده متن کامل بحث + 951 بازدید | 34 پست
فکر کردم هنرمند و مهربونین.در حدی که تا حالا نبافتم دیگه😉

میتونی بابااا حالا یهذهفته نشه بلاخره با دوهفته تمومه 

ولی حتما دومیل ضهیم بگیر اشتباه اول منو نکنی پشیمون میشی بافتتم دیر میاد بالا 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون که هستیم😎

امری بود در خدمتم😉

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋

اگه اصلا نبافتي فك نكنم بتوني تميز و مرتب دربياري چون يكيشو شل ميبافي يكي سفت 

يه شالكردن خيلي كوجيك تمريني اول بباف بعد شروع كن بزرگه رو

من اینو دو روزه بافتم وایه خودم.ولی خوشم نیومد.میخلم بشکافمش

ع خوب شده ک حیفه. 

میخای چ مدلیش کنی حالا

سر بچه هاتونو از سانروف بیرون نیارین .شاید یکی بچش سر نداشته باشه دلش بشکنه   

دوستان خیلی از راهنمایی هاتون ممنونم❤.اصلا هیچی نمیدونستم الان کلی ذهنم از تاریکی در اومد😊

امیدوار شدم که میتونم دوهفته ای نهایتا ببافم

🌷🌷🌷

خیلی مهربونی❤ازت ممنونم❤
راستي  مگه شالگردن ميبندين شما خانما؟؟ اخه با روسري و شال يه شالگردنم روش خوب ميشه؟

من مقنعه حجاب میزنم کلاه میزارم شالم گردنمم یجوری میزنم ک گردنم زیاد معلوم نباشه خیلی خوشگل میشه . ولی هنوز ن برفی ن چیزی مردم مسخره میکنن همون باشال معمولی میرم شالو کلاه بافت نمیزارم

من برا شوهرم میخوام😊

عزیزم من براخودمو شوهرم ست دارم میبافم کلاهاشو تموم کردم شالاش مونده ولی کاموام خیلی رییییزه مدلش قشنگه اگه از مدل واینا سردرمیاری توصیح بدم اونجوری ببافی خیلی خوشگل میشه.