2777
2789
عنوان

یک ماهه بچمو ندیدم

1646 بازدید | 42 پست

سلام خانوما من بچم چند ماهه بود شوهرم عاشق یکی دیگه شد خواست جدا شیم و چندماه بعد با دختره ازدواج کردن 

من موندم و بچه کوچیک سه سال و سه ماهشه 

این سه سال ب خوبی به تنهایی  بزرگش کردم صدم رو گذاشتم روزای آخر به مشکل مالی خوردم همه چی در هم برهم شد نفقه هم دوتومن میداد که کمه فقط پول خوراکی میشد 

هیشکی نبود پشتم کمکم کنه جایی رسیدم صفر شد کارتم و بچم آخریا داشت وعده های غذایی کم میشد گوشت اینا نمیتونستم بخرم دلم سوخت براش زنگ زدم شوهر سابقم بردش بهش پ دادم دیگه فعلا بچه نگه دار من اوضاع خوبی ندارم یا که کمکم کن...روزای اول همش زنک‌میزد بچه رو باید نگه داری خودت وظیفه من جواب نمی‌دادم 

گفت اوکی نگهش میدارم اما یک ماه پیدات نشه تا عادت کنه ب من...الان چند روزه پ میدم می‌خوام بچمو‌ ببینم جوابمو اصلا و ابدا نمیده...

فقط شبای اول پ داد بهونتو میگیره خدا لعنتت کنه تو مادر نیستی الهی بمیری و...بعد گفت بچه پیش مامانم اینا نمونده خودم باید دستشویی ببرم غذاش بدم کاراش کنم همش به خودم چسبیده...از این حرفاش دلگرم شدم چون بچم باباشم خیلی دوست داشت آخریا همش می‌گفت بگو بابایی بیاد دنبالم...

چیکار کنم کی برم دادگاه برا ملاقات؟؟خانوادم میگن بخدا ماهم دلتنگیم ناراحتیم اما الان نرو دیدنش زوده بچه رو هوایی نکن...

حمایت خانواده ندارم کلا الان اینجوری در نظر بگیرین پیش باباش باشه فعلا حداقل از لحاظ غذا خیالم راحته تامینه گرسنگی نمی‌کشه😭بچه آخریا لاغر شده بود پیش من نمیتونستم تامینش‌کنم😭

عزیزم خب با پدرش صحبت کن بگو خرج خوراک ولباس رو بده خودم نگهش میدارم

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب شد دادی اتفاقا دندنش نرم... هم خودش الان تو عذابه هم زنه

مگه جنگه ! 

الکی نمیگن تا ۷ سال بچه باید پیش مادر باشه ، از نظر روانی بچه این نیازو داره پیش مادر بمونه

پدر باید تفهیم بشه و‌خرج بچشو بده

درخواست دوستی قبول نمیکنم

با توجه با داستان های اخیر و نامادری و کتک و تجاوز و و و....

بهتره در اولین فرصت ب بچت سر بزنی تا از سلامتش مطمئن بشی

وزن اولیه ۶۶🥲 وزن هدف ۶۰🫠خب شدم ۵۹.۸۰۰🤩 فقط تو یک ماه اونم بدون ورزش، فقط با کالری شماری🫣 هدف بعدیم ۵۸ هست🙂‍↕️ قد ۱۶۰. شدم ۵۶، ولی الان با ریزش مو درگیرم😂😂😂

بهش بگو مگه بچه ی تو نیست 

تو که میدونی بچه یه مدته پیش من سختی میکشه چی میشد خودت براش وسیله و خوراکی میخریدی یا سه روز در هفته میبردی پیش خودت ... فقط بهش بگو مراقب بچه باشه ها