2777
2789
عنوان

بیاین باهم دنیا رو خوب ببینیم

45 بازدید | 6 پست

سی و سه سالم و مامان سه تا فرشته ام ...من آدم بشدت بلندپرواز ، استرسی کمالگرا ، جوشی و نق نقوی بودم ..از بچگی باید از همه بهتر بودم باید همه چیم از همه بهتر می‌بود...برام اصلا شرایط خانواده و اینا اهمیت نداشت ...البته شرایط مالی مون بی تاثیر نبود اما زندگی یک جوری بهم ثابت کرد که تو اوج ناز و نعمت بابا ورشکست شد ،. و اوج سخت گیری ها مالی برای گزینه ازدواج خدای مهربون بهترین مرد دنیا رو آورد تو زندگیم که بچه روستا بود از یک. خانواده ای باابرو اما سختی کشیده ...زندگی یکجوری من تغییر داد تابهم ثابت کرد همیشه خوشبختی مادیات و اون معیارهای پوشالی نیست که برامون ساختن...

الان منی که بچه شهر بزرگ و اینا بودم توی روستا با یک آقا معلم عالی دارم با سه تا فرشته هامون زندگی میکنیم ...واصلا هم دنیا اونقدرام که فکر میکردم نباید سخت گرفت ..شاید باورتون نشه حتی چندماه متوجه یک توده مغزی داخل مغزم شدیم که الان از بابت خوش خیمم بودنش خوشحالم و حس خوشبختی دارم ...چقدر زندگی آدم تغییر میده ...الان برام سلامتی و عاقبت بخیری خودم  بچه هام و مردمم مهم ،دل خوش و سلامتی و وجدان آسوده معنی واقعی خوشبختی هست ...

خب الان باید بهت حسودیمون شه .. خودت خودتو چش نزنی ..

برداشت شما از متن من این بود ؟! من دارم میگم چقدر ما آدما داریم مدام زندگی سخت میگیرم به عنوان یک آدمی که دوتا سبک زندگی متفاوت تجربه کردم دارم میگم انقد زندگی هامون سخت نکنیم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برداشت شما از متن من این بود ؟! من دارم میگم چقدر ما آدما داریم مدام زندگی سخت میگیرم به عنوان یک آد ...

ببین نفست از جای گرم درمیاد چون جاتم گرم شده دیگه .. واس مایی که بدبختی عین بختک بهمون چسبیده این حرفا بهمون نمی چسبه ..

ببین نفست از جای گرم درمیاد چون جاتم گرم شده دیگه .. واس مایی که بدبختی عین بختک بهمون چسبیده این حر ...

نه عزیز دلم من انقد سختی کشیدم تو دوران بارداری همسرم سرباز بود و حقوق سربازیش یک سوم اجاره خونم نبود ..صبر ، همراهی ، مدارا ، و گاهی شکستن خودمون ، راه اومدن تهش همه چی درست میشه ...دارم میگم تومور مغزی دارم ...بدنم مستعد ساخت سلول سرطانی حالا که خوش خیم چه خدایی نکرده بد خیم اما می‌گم چه همه بیهوده دنیا رو سخت می‌گرفتم ..منظورم اینه که یکم اون سنگینی باری که رو‌شونه هاتون رو با این حرف و دید کم کنم ...همین که یک نفر هم می خوب بگیرو خودش کمتر اذیت کنه برای من خوشایند ...دنیا تموم میشه شبا روز میشه روزا شب ..این مسیر ادامه داره فقط دوری از اون حس منفی استرس زا راه حل حس خوبمون

ببین نفست از جای گرم درمیاد چون جاتم گرم شده دیگه .. واس مایی که بدبختی عین بختک بهمون چسبیده این حر ...

انشاالله اون شرایطی که باعث میشه این حس درشکا ایجاد بشه بزودی حل میشه و حس خوشبختی مطلق میاد سراغتون دوست من