همش_گوشته مدیر عضویت: 1403/04/06 تعداد پست: 1103 عنوان لر ها چرا انقد | مشاهده متن کامل بحث + 175 بازدید | 22 پست خوبن مهربونن و خوش قلبببخودم فارسم ولی هرچی لر دیدن واقعا مهربون و همه چی تموم بودن شما هم همینو ندیدین از لر ها؟قشنگ معلومه تربیت همشون نجیبانه و خوب بوده 1403/12/03 | 01:17 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نادیکرد عضویت: 1401/10/06 تعداد پست: 8940 دقیقا من هرچی لر دیدم نجیب و خانوم بوده مهمون نوازوعشق کبابن مسولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست! ،یه ستاره توهفتاآسمون ندارم،سرموروشونه های بی کسی م میزارم /// بازم خدایاشکرت😍
نادیکرد عضویت: 1401/10/06 تعداد پست: 8940 من دوستداشتم شوهرم لربود مسولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست! ،یه ستاره توهفتاآسمون ندارم،سرموروشونه های بی کسی م میزارم /// بازم خدایاشکرت😍
ــchocolateـorangeــ عضویت: 1397/09/06 تعداد پست: 22741 چرا انقد تو این سایت تبلیغ لر و کرد میکنین؟ جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
همش_گوشته مدیر استارتر عضویت: 1403/04/06 تعداد پست: 1103 چرا انقد تو این سایت تبلیغ لر و کرد میکنین؟ تبلیغ لر و کرد دیگه چه سمیه دارم تعریف میکنم ازشون کار بدی میکنم؟
ــchocolateـorangeــ عضویت: 1397/09/06 تعداد پست: 22741 تبلیغ لر و کرد دیگه چه سمیه دارم تعریف میکنم ازشون کار بدی میکنم؟ زیاد دیدم سوال پیش اومد برام گارد نگیر😂 جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..