2777
2789
عنوان

دکترا و پرستارا ی لحظه میاین🙏🏻

103 بازدید | 12 پست

پارسال آذرماه آمپول زدم به پام.بعد آمپول پام درد میکرد و رفتم دکتر ،دکتر بهم گفت امپولو زده به عصبت چیز مهمی نیست و خوب میشی خود به خود .

امسالم به خاطر دردش رفتم فیزیوتراپی همینو گفتن.

دردش الان پشت زانومه به سمت عضله بیرونی ساق پا و اینکه پامو موقع راه رفتن میکشم .میخواستم بدونم چقد طول می‌کشه و اینکه چکارایی باید انجام بدم یا ندم که خوب بشه کامل.

فیزیوتراپی که رفتم گفت باشگاه نرو ولی مامانم میگه وقتی می‌رفتی راه رفتنت بهتر بود 😑

ممنون میشم اگه اطلاعاتی دارین بهم کمک کنین 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آمپول عضلانی زدی اینطوری شدی؟ به نظرم بازم پیگیری کن برو پیش دکتر مغز و اعصاب بگو ام ار آی بنویسه 

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
مطئنس از امپوله ؟ شاید دیسکت زده بیرون سیاتیکو فشار میده یا یه عضله تو باسن کوتاه شده شیاتیکو گیر ان ...

نمی‌دونم ولی دقیقا بعد آمپول دردش دیگه خوب نشد و باهامه همش.خودمم تو نت سرچ میکردم اینجوری بود که درد سیاتیک میزنه به پشت زانو .البته پارسال زیر باسن بود ،امسال پشت زانوم درد می‌کنه 

پنی‌سلین سرماخوردگی 😑

برای سرما خوردگی مگه پنی سیلین میزنن 

بماند 

شما برو پزشک مغز و اعصاب 

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
آمپول عضلانی زدی اینطوری شدی؟ به نظرم بازم پیگیری کن برو پیش دکتر مغز و اعصاب بگو ام ار آی بنویسه

باشه عزیزم فقط ی سوال اینکه خوب میشم اصن؟انقد مطالب جورواجور خوندم یکم ناامید شدممم،

باشه عزیزم فقط ی سوال اینکه خوب میشم اصن؟انقد مطالب جورواجور خوندم یکم ناامید شدممم،

ان شاءالله خوب میشی 

دیگم سرچ نکن گوگل از یه سردرد ساده میرسونتت به سرطان و مرگ

نمی‌دونم ولی دقیقا بعد آمپول دردش دیگه خوب نشد و باهامه همش.خودمم تو نت سرچ میکردم اینجوری بود که در ...

حتما باید ام از ای از کمر بدی اول ببینی دیسکا سالمه . احتمال اینکه آمپول رو تو سیاتیک بزنن خیلی کمه آخه جایی که آمپول میزنند سیاتیک رد نمیشه مگر اینکه طرف خیلی ناشی باشه . اگه دیسک سالم بود همون عضله هست اسمش پیریفورمیسه یه سری حرکات هست سرچ کن ورزش ویلیامز ببین میتونی انجام بدی