2777
2789
عنوان

خانمانظراتتون خیلی برام مهمه

119 بازدید | 14 پست

خوبی های شوهرم پدری مهربان بیش ازحدبرای بچه هامون،ب زندگی رسیدگی میکنه،خیلی کاریه،مسافرت هرسال،رابطه جنسی معمولی،هرازگاهی عطربرام میخره،خانوادش دخالت نمیکنن،معایبش چ جلومردم چ خصوصی اصلابوس وبغل نمیکنه،هیچ حرف قشنگی راجب خودمون نمیگه اصلااااا،بهش میگم منودوسداری میگه اخلاقتوخوب کن،بهترین اخلاقم داشته باشم بازنمیگه،ولی ب بچه هام ابراز علاقه می‌کنه هررووووز

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگه خانوادموبیشترازتودوسدارم،اجازه بازارودکترتنهایی ندارم،میگه تودیگه مادردوبچه ای بشین زندگیتوکن،تومسافرت اصلاباهام حرف نمیزنه بوس وبغل ک هیییییچ،پیشم نمیخابه،بادوست واشنانمیزاره رفت و آمد کنم،دست بزن داره،قرص ترامامصرف،خواهراش وخودش ی جورایی سگ محلم کردن،س سال اول زندگی بغلم میکردالان۵ساله ک هییییییچ حتی پیشونیمم نمیبوسه

میرم بغلش پسم میزنه،تدریس میکنم تعریفمونمیکنه میگه تونوکری میکنی،قهرمیکنه رابطه روتعطیل میکنه،نازموهیچوقت نمیکشه،توبحث میگه چپوندنت،توکم داشتی توروقالب کردن،حرفشم پس نمیگیره،