2777
2789

دوستان من الان پنج روز این عمل رو انجام دادم دوست داشتم تجربه ام رو با شما در میان بزارم که شاید به دوستای که مردد هستند و تصمیم قطعی نگرفتند کمکی کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعد که از حالت سری در رفتم درد خیلی زیاد سراغم امد که با مسکن هم آروم نمیشد دکترم میگفت بخاطر باندهای هست که تو واژنت هست تقریبا 12ساعت از تخت نه بلند شدم نه اجازه خوردن داشتم و طبق فرمایش پزشک باند باید 18ساعد توی واژن می موند 

مسکنهای مختلف بهم میدادن اما درد رو برا مدت کوتاهی کم میکرد با بدبختی 18ساعت تموم شد و باندهای واژن رو در آوردن که کمی سوزش داشت اما به یکباره 70درصد دردم کم شد 

و تا غروب روز دوم بستری بیمارستان بودم سوندی که بهم وصل بود رو سه ساعت می‌بستند 20دقیقه باز میکردن که مثانه رو چک کنن

سه ساعت سوم دیگه سوند رو در آوردند گفتن باید خودت بری توالت

و سه با که بتونی بی مشکل بری مرخصی 

مرخص شدم و چک خشک کن و کرم برا جای بخیه بهم دادن با قرص مفنامیک برا کنترل درد 

اما من خود سر شیاف دیکلوفناک میزاشتم که دردم رو به صفر می رسوند اما متوجه شدم که نباید شیاف میزاشتم 

هنوزم درد دارم اما قابل تحمله و قابل کنترل .دوستای عزیزی که میخواید این عمل رو انجام بدید پمپ درد بگیرید کلا دردی متوجه نمیشید من تخت کناریم این کارو کرده بود اصلا اذیت نشد 

دوستان هر سوالی داشتید در خدمتم