2777
2789
بنظرم بعضیا فارغ از قیافه جذابیت خاص دارن.

اره به شخصه میشناسم طرف اصلااااا زیبا نیست ولی شخصیتش جذابه پس هنوز شانس داری

روی مهارت های اجتماعیت کار کن

و واقعا میگمممم مهربونی زیبایی میاره

دوست من ادم به شدت ظاهر پسندی بود همیشه تو ذهنم این بود که این خیلی سخت گیره در مورد قیافه شوهر ایندش بعد ادمی که بهش معرفی کرده بودن مطمئن بودم ردش میکنه 

ولی یک دل نه صد دل الان عاشق همن بس که طرف مهربون و با ملاحظه است رفتارش به شدت جنتلمن و زیباست

درسته قیافه زیبا واقعا خوبه 

ولی نمیشه انکار کرد همه چیز زیبایی نیست

همسر رسمی کوگا یودای متاهل و متعهد✨️همسرم تویی زیباترین علت برای عاشقی کردن😔❤️‍🔥جانان من تو نباشی هیچ صبحی به خیر نمیشود🫶💋بیا و طلوع کن به شب های انتظارم💋💍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم بعضیا فارغ از قیافه جذابیت خاص دارن.

اره مثلا یه دختره تو کلاسمون بود خیلی خوشگل بود ولی اخلاق مزخرفی داشت هیچکی جدیش نمی‌گرفت از اون ور یکی که مثلا قیافش آنچنانی نبود کل کلاسو تو دست میگرفت

اره به شخصه میشناسم طرف اصلااااا زیبا نیست ولی شخصیتش جذابه پس هنوز شانس داریروی مهارت های اجتماعیت ...

ببین من راستش واقعا مهربون و خوش اخلاقم کلا با دخترا خیلی گرم میگیرم. ولی دست خودم نیست اصلا با پسرا سگم نگاهشونم نمیکنم. فکر کنم برا همین میترسن ازم 😀 

ی توضیح بده از اجزای صورتت...

فکر کنم خیلی بهتر از چيزي که هست تعریف کنم بنظرم ترکیب مهم تره 😅 ولی خب چشم و ابروی قشنگی دارم ب گفته بقیه. پوستم سفید. قدم ۱۷۰. 

ببین من راستش واقعا مهربون و خوش اخلاقم کلا با دخترا خیلی گرم میگیرم. ولی دست خودم نیست اصلا با پسرا ...

😭😭😭😭🤣🤣🤣🤣

حالا سعی کن پاچه نگیری سیسی با شخصیت رفتار کن

خیلی مودبانه

ولی همچنان رو هم ندی بهشون

همسر رسمی کوگا یودای متاهل و متعهد✨️همسرم تویی زیباترین علت برای عاشقی کردن😔❤️‍🔥جانان من تو نباشی هیچ صبحی به خیر نمیشود🫶💋بیا و طلوع کن به شب های انتظارم💋💍

😭😭😭😭🤣🤣🤣🤣حالا سعی کن پاچه نگیری سیسی با شخصیت رفتار کنخیلی مودبانهولی همچنان رو هم ندی بهشون

نه پاچه نمیگیرم بخدا 😂 😭 خوش رو ام ولی میترسم رو بدم بد برداشت کنن

نه پاچه نمیگیرم بخدا 😂 😭 خوش رو ام ولی میترسم رو بدم بد برداشت کنن

اره دقیقاااااا باید سعی کنی حد تعادلش رو پیدا کنی😭😂

به ناتالی پورتمن و شکیرا و...خیانت شده بعد اون وقت یه عده فکر میکنن اگه خوشگل بودن یا ذات کثیف میمون ...

آره درست میگی عزیزم. من واقعا وسواس دارم روی ظاهرم همش خودمو کم میبینم حس میکنم هر کی از من خوشگلتره خیلی ازم بالاتره 

اون که تونسته اعتماد به نفس تورو صفر کنه ارزش ندارهمرد به اینه که پارتنرش کنارش احساس غرورو داشته با ...

بله واقعا درست میگی...‌ممنونم این جوری نگاه نکرده بودم به موضوع❤️