2777
2789
عنوان

چه لنزی قشنگ تره

130 بازدید | 13 پست

برای یه چهره که نه زیاد کشیده هست نه زیاد گرد اما زاویه فک داره و موهاش بوره و پوستش سفید و دماغش کوچیک و لبهاش معمولیه چه رنگ چشمی قشنگتره و به به این چهره میاد

ENTJ Girl(برونگرا،شهودی،منطقی،ساختارگرا،تمایل به رهبری+باهوش) 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه بور خیلییی روشن طلایی خیلییی روشن رنگ چشم سبز روشن 

یا ابی روشن 

اگه موهاش خرمایی هست سبز 

اگه چشمت افتاد بخون😋😋😋😋اول آنکه  دوستت دارم بی قید و شرط دوم آنکه هر آنچه بین ما شد اولی را از یاد نبر    .........................................در خواست دوستی قبول نمیکنم( دیگه ناراحتیتون پای خودتون😀)...
اگه بور خیلییی روشن طلایی خیلییی روشن رنگ چشم سبز روشن یا ابی روشن اگه موهاش خرمایی هست سبز

رنگ موهاش هیچدوم ازینا نیس یه جورایی قهوه ای خیلی روشن فرض کن که تو نور خورشید تقریبا طلایی میشه

رنگ موهاش هیچدوم ازینا نیس یه جورایی قهوه ای خیلی روشن فرض کن که تو نور خورشید تقریبا طلایی میشه

ببین سلیقه ای هست و هر رنگ به بعضی میاد به بعضی ها نه 

در کل تناژ خیلی روشن هست آبی. و سبز بهترین گذینه هستند

ولی اگه قهوه ای یکم روشن باشه عسلی  بهش بیا. خیلی نازه

چون خودم یکی رو دیدم موهاش قهوه ای بود لنز عسلی کاراملی طور بود تو چشماش عین گربه شده بود

اگه چشمت افتاد بخون😋😋😋😋اول آنکه  دوستت دارم بی قید و شرط دوم آنکه هر آنچه بین ما شد اولی را از یاد نبر    .........................................در خواست دوستی قبول نمیکنم( دیگه ناراحتیتون پای خودتون😀)...
ببین سلیقه ای هست و هر رنگ به بعضی میاد به بعضی ها نه در کل تناژ خیلی روشن هست آبی. و سبز بهترین گذی ...

ممنون عزیزم

خودم آبی روشن رنگ دریا دوست دارم نمیدونم بهم میاد یا ن

ممنون عزیزمخودم آبی روشن رنگ دریا دوست دارم نمیدونم بهم میاد یا ن

خب امتحان کن 

ولی سعی کن لنز خوب بگیری 

چشم خیلی حساسه

و اینکه حتما آبی طبیعی بخر

چون بعضی آبی ها خیلی ناز هستن 

اما بعصی لنز های آبی بیشتر ادمو شبیه افراد نابینا میکنه انقدر که بد در میارن

خب امتحان کن ولی سعی کن لنز خوب بگیری چشم خیلی حساسهو اینکه حتما آبی طبیعی بخرچون بعضی آبی ها خیلی ن ...

ممنون آره خودمم کلا رنگ طبیعی دوست دارم