2777
2789

دارم معرف ازدواج عموم میشم میترسم اتفاقی بیوفته بندازن گردنم از یه طرفم دلم میسوزه خانواده پدری نتونستن دختر خوبی پیدا کنن الان که پیدا کردم معرفی نکنم خدا رو خوش نمیاد اگه معرف بودید خاطرات معرف بودنتون تعریف کنین 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

معرف نبودم یعنی سعادتش رو نداشتم. چقدر این کار قشنگه چون دو نفر رو به هم می رسونین. شما فقط پیشنهاد میدیدن و این دیگه به طرفه که تحقیق کنه بالا پایین کنه هیچ اجباری برای پشندیدن وجود نداره.

مامانم معرفی میکرد یه دختریو به یه پسر

پسر خیلی خوب بود و از نظر همه دختره شانسش گفت و مامانمم راضیه الان

پسره پولدار خوشگل خوش قد و بالا خوش اخلاق مستقل اقا

دخترم خوش اخلاق ولی بقیه ویژگی هاش معمولی

بارونو دوس دارم🌱
عزیزم شما تاکید کن فقط معرف هستی و خود طرفین باید همو بشناسن و خوب و بدش پای خودشون

اره من چندین بارم گفتم به خانواده من فقط دارم معرفی میکنم تضمین نمیکنم برید دقیق تحقیق کنین مطمئن شدین اقدام کنین ولی بازم از عواقبش میترسم 

اره من چندین بارم گفتم به خانواده من فقط دارم معرفی میکنم تضمین نمیکنم برید دقیق تحقیق کنین مطمئن شد ...

نه دیگه ترس نداره

به هر دو نفر بگو

به قول دوستان جلوی جمع بگو

معرف نبودم یعنی سعادتش رو نداشتم. چقدر این کار قشنگه چون دو نفر رو به هم می رسونین. شما فقط پیشنهاد ...

اره  چون عموم بعد چند سال لج با مادر بزرگم که ازدواج نمیکنه جدا پیگیر ازدواج شده بچه اخر خانوادس خیالمون راحت بشه سر و سامون بگیره ارع ولی بعضی نامردن میگن فلانی اگه نمی اورد تو زندگیمون این فردو این جوری نمیشد نیگن طرف فقط معرفی کرده خودت انتخابش کردی