2777
2789
عنوان

بابام گوشیش رو داد به خواهرم

199 بازدید | 11 پست

خواهرم ازدواج کرده وظیفه شوهرش که براش گوشی بخره خونمون بودن پسر گوشیش رو خراب کرد بابام هم مال خودش رو داد بهش درحالیکه منم 8،7 ماهه گوشیم شکسته قرار بوده قسطی بخره الان دیگه پول گوشی من میشه دوتا گوشی چون یه دونه هم میخواد برای خودش بخره  میگه بعدا یه گوشی ساده هم برای سرکارم میخره یه دونه هم گوشی لمسی 

والا منم گوشی گرون که نمیخوام a34 سامسونگ میخوام 

اصلا به من که دختر تو خونه هستم اهمیت نمیده 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حق داری ولی شاید دلش سوخته

من دل ندارم آخه 

هربار بچه خواهرم میاد هرهفته واسش ماشین میخره ولی من بگم پول توجیبی بده ناراحت میشه فقط همون 300 تومن یارانه رو بهم میده 

من دل ندارم آخه هربار بچه خواهرم میاد هرهفته واسش ماشین میخره ولی من بگم پول توجیبی بده ناراحت میشه ...

شاید از اول خودتو مستقل نشون دادی

من سلیتم راستش روش مناسبی ندارم جز جیغ جیغ کردنو غر زدن

من بودم دفعه بعدی میگفتم جلو خواهرم و پسرش بابا کی گوشی منو عوض میکنی

بابا میشه فلان تومن بهم بدی 

شاید از اول خودتو مستقل نشون دادیمن سلیتم راستش روش مناسبی ندارم جز جیغ جیغ کردنو غر زدنمن بودم دفعه ...

خواهرم روشش مظلوم نماییه 

بهش میگم پول تو جیبی میخوام مامانم میگه ولی انگار نه انگار