سحر_خانم_۷۰ مدیر عضویت: 1402/10/09 تعداد پست: 553 عنوان متاهل ها تولد میریدیانه | مشاهده متن کامل بحث + 95 بازدید | 19 پست خانوما تو این وضعیت کسی تولد بگیره و شمارو دعوت کنه(مهمونا هم خاله عمو عمه دایی دخترعمه و دخترخاله اینا باشه)خوشحال میشین یا میگین عجب گیری افتادیم 1403/12/02 | 20:23 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سحر_خانم_۷۰ مدیر استارتر عضویت: 1402/10/09 تعداد پست: 553 من دوست دارم،چرا نرم اگه حس خوب بگیرم؟کادو هم در حد توان میدم دیگه منم دوست دارم و اکثر ا هم همه مراسمات شرکت میکنم ولی میخام برا دخترم تولد بگیرم دو دلم میگم نگن چه تولدیه تو این گرونی
سحر_خانم_۷۰ مدیر استارتر عضویت: 1402/10/09 تعداد پست: 553 نزدیکان درجه اول اگر تولد منظورتونه جشن هیچکدوم اقوام و نرفتم جشن عروسی ها الان مد شده جشن دندونی جشن فارغ التحصیلی جشن ترخیص سربازی و و چینی تصمیم ندارین خودتون چه الان چه در آینده هیچ جشنی بگیرین
lilaac1 عضویت: 1399/03/08 تعداد پست: 14856 خودتون هیچ مراسمی نمیگیرین یعنی!؟که مهمون دعوت کنین..مهمونا هم اونایی باشم که مراسمشون رفتی چرا اگه متقابل باشه آره اوکیهولی من تولد نمیگیرم خوشم نمیاد از اینکار فقط اقوام درجه یک اگه یه زمانیم بخوام بگیرم ولی تولد شوهر خواهرشوهرم دعوتیم خب به من چه ربطی داره تولد اوشون که من پاشم برم دو سه تومن براش پول کادو بدم متنفرم ازشون ”با کسی باشید که کِیف کنه از داشتنتون“ همین!
سحر_خانم_۷۰ مدیر استارتر عضویت: 1402/10/09 تعداد پست: 553 خوشحال میشم ولی واقعا سخته تو این وضعیت یعنی غر میزنین یانه!؟
پفک_نمکی_ عضویت: 1403/11/06 تعداد پست: 950 یعنی غر میزنین یانه!؟ نه غر نمیزنم اتفاقا دوست دارم جشن و تولد ولی سختیش منظورم از لحاظ مالی بود که نمیشه دست خالی رفت گاهی وقتا ادم دستش تنگه نمیتونه کادو ببره