2821
2789
عنوان

باردارها

| مشاهده متن کامل بحث + 166 بازدید | 29 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عصری خیلی شدید بود الان کمتر شده

نگران نباش هم رحم داره جا باز میکنه هم بچه میاد بالا درداطبیعیه فقط استراحت کن و اگر با استراحت دردت کمتر شه مشکلی نیسا یسریا دل درد دارن یسریاکمرد درد که طبیعیه تا حد متعادلش . شیاف دکترت داده بهت؟

نگران نباش هم رحم داره جا باز میکنه هم بچه میاد بالا درداطبیعیه فقط استراحت کن و اگر با استراحت دردت ...

آره عزیزم دکترم برام نوشته بود واسه هماتومم البته هماتومم برطرف شده

خدایا ... گشایشی ایجاد کن برای دلهاییکه با بغض صدایت میزنند💚

چه عوارضی آخه تا زمانیکه شیاف استفاده میکنم اصلا دلم درد نمیگیره

قرار نیست هیچ دردی نداشته باشی بارداری اول تا اخر سختیهای خودشو داره مطمئن باش اگر مشکلی بود دکترت میگفت بهت 

نه عزیزم جنبن الان پایینه ک دل درد داری و هر چه دل درهات بیشتر باشه یعنی خیلی پایینه باید استراحت کن ...

آخه یکی از این خانوما میگه عوارض داره که شیاف

خدایا ... گشایشی ایجاد کن برای دلهاییکه با بغض صدایت میزنند💚

حالت گرفتگی رو لزوما همه خانمهای باردار ندارن

توصیه های پزشکتون رو جدی بگیرید 

من پزشک جراح و متخصص زنان و زایمان هستم. در ایتا کانال زدم تمایل داشتی عضو شو. لینک👇👇👇 https://eitaa.com/DrNesaVarmaghani         همچنین میتونی در ایتا به شماره 09015773191 پیام بدی تا لینک کانالم برات ارسال بشه.                                 اینستاگرام: dr.nesa.varmaghani