2777
2789
عنوان

چرا انقد یک نفر توی ذهنمه

67 بازدید | 5 پست

یکسال خورده ای هست کات کردیم هر لحظه حسم بهش بیشتر میشه انگار جونم ب جونش بستس بعضی وقتا با خودم میگم برام دعایی چیزی گرفته ک از فکرم نمیره ۱۵ کیلو کم کردم بخاطرش افسرده و داغونم چرا اصن از ذهنم نمیره تمام ادمارو وسایل کوچه و خیابونارو اون تصور میکنم دارم جون میدم ازین عشق توروخدا کسی میدونه چمه خیلی بوده خاستم برم تو رابطه نشده اصن نتونستم میگم مهره مار داشتع ادما جذب میکرده وگرن این حال من طبیعی نیست اونم اگه من بخام برمیگرده ولی من رهاش کردم یعنی اونم بمن فک میکنه جوری بش فک میکنم ک انگار دارم جونمو میگیرن هر لحطه و هر ساعت خسته شدم 

من همیشه بیادت میمونم ...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حتما اون کات کرده یا توی این مدت جتی یک بار هم هیچجوره سراغتو نگرفتهواسه همین نمیتونی فراموشش کنی

چرا هفته پیش پیامم داد احوال پدرمو پرسید ک حالش خوب نبود داشتیم بهم برمیگشتیم ک گفتن خانوادش دختر عموشو براش در نظر گرفتن منم خدافطی کردم ازش گف بخدا دروغه ولی رفتم گفتم ولش کن

من همیشه بیادت میمونم ...