2777
2789

این سکه رو میخام بخرم که صرفا اعتبار اسنپ پی برام فعال بشه و بره مبالغ بالاتر 

نمیدونم میصرفه یا نه 

سکه طلای پارسیان 

وزن ۱۵۰ سوت 

۱۲۷۵ تومن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسنپ پی اجرت طلاهاش خیلی بالاس.مگه اینکه طولانی مدت نخوای بفروشی

اره طلاهای اصلا نمیارزه 

سکه میخام بردارم و حداقل ۳ سال نگهدارم 

میخام مبلغ اعتبارم بره بالاتر 

خانوما طلا میاد پایین تا یه هفته دیگه یا می‌ره بالا ؟؟؟

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

پارسیان تو وزن کم نمی ارزه. الان قیمت این باید 1000 باشه که دویست اضافه روش اومده وزن بالاتر بگیر

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.        

والا افسار پاره کرده الان ۷ تومنه

آره لامصب هفته پیش ۶۵۰۰ بود ایکاش میخریدم ...

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

اگه فهمیدی به منم بگو

😂👌🏻

پارسیان تو وزن کم نمی ارزه. الان قیمت این باید 1000 باشه که دویست اضافه روش اومده وزن بالاتر بگیر

وزن بالاترش بالای ۲ ملیونه 

من از اسنپ پی میخرم تا ۲ تومن بیشتر نمیتونم