بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من الان حاملم یدونه مو هم نمیریزه درحالی که بچه قبلی مژه ها و ابروهامم کچل شد نمیدونم بخاطر مکمل های بارداریه یا شامپومو که عوض کردم اینطوره شد سونه کردنی فقط خورده مو و موخورهام کنده میشه شوهرم میگه موهات پرپشت شده خودم حس میکنم بچه مو دراومده جدیدا ،الان شامپو ام ان دی میزنم
گویند که عشاق جهان عقل ندارند یعنی تو خری من به مراتب ز تو خرتر
اول باید بری چکاپ ویتامین ها و هورمون ها و کنترل استرس باید داشته باشی
بعد اگر مشکلی بود درمان کنی
ویتامین های زینک و ب و بیوتین مفیدت
نازآفرین 💚 علاقمند به هنر ،آشپزی ، موسیقی روانشناسی و زبان انگلیسی. 🎼🎵👩🏻🍳📚با شناخت درختان معنای صبر کردن را درک کردم ، و با شناخت گیاهان معنای مقاومت کردن را فهمیدم .خودمون رو با گذشتمون مقایسه کنیم و دلیل حال خوب خودمون و همدیگه باشیم 🤍خدایا شکر بابت تمام نعمت هایت💚
من الان حاملم یدونه مو هم نمیریزه درحالی که بچه قبلی مژه ها و ابروهامم کچل شد نمیدونم بخاطر مکمل های ...
هورمونیه
نازآفرین 💚 علاقمند به هنر ،آشپزی ، موسیقی روانشناسی و زبان انگلیسی. 🎼🎵👩🏻🍳📚با شناخت درختان معنای صبر کردن را درک کردم ، و با شناخت گیاهان معنای مقاومت کردن را فهمیدم .خودمون رو با گذشتمون مقایسه کنیم و دلیل حال خوب خودمون و همدیگه باشیم 🤍خدایا شکر بابت تمام نعمت هایت💚