2777
2789
عنوان

بنظرتون آقا امام رضا 👇

142 بازدید | 28 پست

چه جوری انقدر آدم های بیشعور و باشخصیت رو دعوت میکنه مشهد 

چقدر دل بزرگی داره مشهد بودم و دیدم یه مرده همین جوری جلوی حرم به بچش فوش میده و راه میره و میزنه تو سر بچش 

من واقعا آدما رو نمیتونم تحمل کنم چه جوری باهاشون دشمن نباشم میخوام رفتار هام رو درست کنم و خیلی خوب باشه یعنی خود امام. رضا چه جوری برخورد میکرده

اینجا من حتی حال یکی هم خوب کنم برام کافیه :) ‌اگه یه موقعه چیزی گفتم و ناراحت شدید من معذرت میخوام آدما همیشه تو حال و روحیه یکسان نیستن 

امام رضا مهربون ترییییییینه 🥺❤️

#خلیج فارس تا همیشه🇮🇷 من از اون دسته آدم هایی هستم که نه مذهبیا قبولش دارن نه غیر مذهبیا ولی سعی میکنم پایبند به دینم باشم❤️لطفا اگر طرز فکر متفاوتی با من دارید بدون حرف اضافه از پیامم رد شید نیازی به تمسخر یا اثبات دیدگاه شما ندارم و معمولا حوصله جواب دادن ندارم ولی تاجایی که بحث رو فرسایشی نبینم و حوصله داشته باشم جواب میدم✌️اگه جایی از دستم دلخور شدی لطفا بهم بگو شاید مقصر بودم و لازمه ازت عذرخواهی کنم♥️تا اینجا که اومدی برای حل مشکلات زندگیم یه صلوات میفرستی😘💚وقتی درخواست صلوات لایک میکنم براتون صلوات فرستادم و التماس دعا دارم💚 اگه سوال شرعی یا دینی داشتی پاسخگویی شرعی حرم امام رضا رو بگیر۳۲۰۲۰ـ۰۵۱💚 درخواست دوستی نمیپذیرم اگر مورد خاصی بود توی تاپیک هام بگید با هماهنگی درخواست بدید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ی مرده تو حرم ی فحش خیلی زشت داد بهم خدا ازش نگذره 

مو فرفری تونم 💇 من حوصله دعوا ندارم اگه میخوای دعوا کنی ریپلای نزن اگر قدم رنجه کردین و اومدین تاپیکم و دیدین نظرتون بی جواب موند ببخشید چون گاها تاپیکم شلوغ میشه 

ی مرده تو حرم ی فحش خیلی زشت داد بهم خدا ازش نگذره

چرا

اینجا من حتی حال یکی هم خوب کنم برام کافیه :) ‌اگه یه موقعه چیزی گفتم و ناراحت شدید من معذرت میخوام آدما همیشه تو حال و روحیه یکسان نیستن 

به نفست غلبه کنتمرین میخواد

یغنی چیکار ؟

تو حرم امام رضا یه تسبیح قیمتی گم کردم و هرگز پیدا نشد:( خادم ها میگفتن کسی پیدا کنه یا میده به اشیا گم شده یا با خودش میبره

اما داره یکسال میشه و پیدا نشد 

#خلیج فارس تا همیشه🇮🇷 من از اون دسته آدم هایی هستم که نه مذهبیا قبولش دارن نه غیر مذهبیا ولی سعی میکنم پایبند به دینم باشم❤️لطفا اگر طرز فکر متفاوتی با من دارید بدون حرف اضافه از پیامم رد شید نیازی به تمسخر یا اثبات دیدگاه شما ندارم و معمولا حوصله جواب دادن ندارم ولی تاجایی که بحث رو فرسایشی نبینم و حوصله داشته باشم جواب میدم✌️اگه جایی از دستم دلخور شدی لطفا بهم بگو شاید مقصر بودم و لازمه ازت عذرخواهی کنم♥️تا اینجا که اومدی برای حل مشکلات زندگیم یه صلوات میفرستی😘💚وقتی درخواست صلوات لایک میکنم براتون صلوات فرستادم و التماس دعا دارم💚 اگه سوال شرعی یا دینی داشتی پاسخگویی شرعی حرم امام رضا رو بگیر۳۲۰۲۰ـ۰۵۱💚 درخواست دوستی نمیپذیرم اگر مورد خاصی بود توی تاپیک هام بگید با هماهنگی درخواست بدید

چرا

هیچی باباحواسم نبود یکم رفتم عقب به این یارو برخورد کردم این گفت ای مادر...

خیلی ناراحت شدم من ابله هم داشتم ازش معذرت خواهی میکردم ولی تا ازش عذر خواستم اینو گفت منکه ازش نمیگذرم

مو فرفری تونم 💇 من حوصله دعوا ندارم اگه میخوای دعوا کنی ریپلای نزن اگر قدم رنجه کردین و اومدین تاپیکم و دیدین نظرتون بی جواب موند ببخشید چون گاها تاپیکم شلوغ میشه 

شما الان مشهد هستین؟

فقط 17 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

معنی اسم پروفایلم دانه ی برف هست😍     تازه وارد هم نیستم چهار بار تعلیق شدم😎   این👈 🌷رو  ی دختر مهربون بهم هدیه داده ملکه70♥️♥️

تو حرم امام رضا یه تسبیح قیمتی گم کردم و هرگز پیدا نشد:( خادم ها میگفتن کسی پیدا کنه یا میده به اشیا ...

واقعا خیلی برام عجیبه خیلی چه جوری واقعا اینا رو دعوت میکنه

شما الان مشهد هستین؟

دآرم برمیگردم عزیزم تو راهم 

هیچی باباحواسم نبود یکم رفتم عقب به این یارو برخورد کردم این گفت ای مادر...خیلی ناراحت شدم من ابله ه ...

همین برام سواله دیگه منم عصبی میشم همچین آدمای بی فرهنگی رو میبینم چرا دعوت میشن چه دلی داره امام رضا 

دآرم برمیگردم عزیزم تو راهم

حیف شد میخواستم بگم دعام کن

فقط 17 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

معنی اسم پروفایلم دانه ی برف هست😍     تازه وارد هم نیستم چهار بار تعلیق شدم😎   این👈 🌷رو  ی دختر مهربون بهم هدیه داده ملکه70♥️♥️

با بزرگان بگرد خودتم مثل اونا میشیمنم دارم سعیمو میکنم

بزرگان تو این دوره زمونه سخت پیدا میشه نمیدونم با کی دیگه معاشرت کنم آخه