2777
2789
عنوان

خانما با بچه کوچیک میشه رفت گواهینامه

| مشاهده متن کامل بحث + 164 بازدید | 23 پست
واقعا امان از بی کسی.منم نه خواهری دارم نه دوستی .خانواده شوهرم ک زیاد نمیهش روشون حساب کرد مادرم هم ...

منم شرایطم مثل تو ن دوستی نه همسایه ای ن فامیلی خانوادم خیلی دورن ی شهر دیگ 

چن تا بچه داری و چند سالته؟ 

من همه همسایه هام پیرن ☹️

ی دوستی داشتم مستاجر بود

بخاطر همین میخوام برم گواهینامه بگیرم خودم برم اینور اونور

آرمی بی تی اس .دانشجو ادبیات
منم شرایطم مثل تو ن دوستی نه همسایه ای ن فامیلی خانوادم خیلی دورن ی شهر دیگ چن تا بچه داری و چند سال ...

من یه پسر ۱۳ ماهه دارم

خودم ۳۲ سالمه

تو چندتا بچه داری و چندسالته؟

منم با هیچ همسایه ای ارتباط ندارم.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من یه پسر ۱۳ ماهه دارمخودم ۳۲ سالمهتو چندتا بچه داری و چندسالته؟منم با هیچ همسایه ای ارتباط ندارم.

من تایپینگم گفتم 5 ساله و 17 ماهه دوتا پسر

23 سالمه 😶😶‍🌫️👨‍🦯

من یه پسر ۱۳ ماهه دارمخودم ۳۲ سالمهتو چندتا بچه داری و چندسالته؟منم با هیچ همسایه ای ارتباط ندارم.

شما تا 30 سالگی چکارا انجام دادی؟ من چون فرصت نشد برم دنبال کارام بخاطر اون پرسیدم

شما تا 30 سالگی چکارا انجام دادی؟ من چون فرصت نشد برم دنبال کارام بخاطر اون پرسیدم

من ۲۵ سالگی عروسی کردم .کارمو ول کردم.

بعد تو سن ۳۰ سالگی رفتم سر کار پول جمع کردم سیسمونی خریدم و بعد بچه دار شدم

واقعا ب بطالت گذروندم . کاش استفاده میکردم از وقتم

من ۲۵ سالگی عروسی کردم .کارمو ول کردم.بعد تو سن ۳۰ سالگی رفتم سر کار پول جمع کردم سیسمونی خریدم و بع ...

سلامت باشی این چ حرفیه 30 سال ک سنی نیست

منم بچه مدرسه ای و یه ۳ساله دارم رفتم کلاساشو بعضی وقتا که پسرم بزرگم شیفت صبح بود به کوچیکه میبردم همرام عقب مینشست کلاس آیین نامه نرفتم خوندم بار اول قبول شدم ولی شهری باراول قبول نشدم‌پنج شنبه بازم امتحان دارم

یا خدا 2 3 سااااال 🥲🥲🥲

کی گفت دو سه سال نهایت دوماه اونم نه هر روز هفته ای دو سه مرتبه 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت