من 18/25شدم حالا نمراتو اعلام که کرد جار زد که من نمرم شده 18/25 آبروم رف حالا من همیار شم هستم
دیگه از شنبه بچه ها آبرو منو میبرن
از دیروز اعصابم بهم ریختس🥲💔
اولین بارمه بخدا
خب چجوری بگم، پوستهی بيرونيم يه دختر قويه كه به كسی نياز نداره و خيلی خوشحاله؛ ولی درون خودم، یه دخترِ كوچولو با چشمای اشكی نشسته و منتظر يكی بياد ازش بپرسه چته.
تا زنگ که خوردهرچی دست بلند کردم که درس جواب بدم اجازع نداد
خب چجوری بگم، پوستهی بيرونيم يه دختر قويه كه به كسی نياز نداره و خيلی خوشحاله؛ ولی درون خودم، یه دخترِ كوچولو با چشمای اشكی نشسته و منتظر يكی بياد ازش بپرسه چته.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
در یه صورت ابروت میره که مث اوسکول هایی که توو هرکلاسی پیدا میشن ...قبل امتحان به بچه ها گفته باشی من؟من هیچیییییی نخوندم ...بعد امتحان هم بهشون بگی من که گنددد زدم.....در این صورت ابروت میره
از این ناراحتم که چرا جار زد پیش بچه ها شاگرد زرنگشو
در یه صورت ابروت میره که مث اوسکول هایی که توو هرکلاسی پیدا میشن ...قبل امتحان به بچه ها گفته باشی م ...
از نمره م ناراحت نیستم
استاد جار زد بچه ها هم که نمیشناسیشون
شاگرد زرنگ باور کن کسی توو دانشگاه به نمره ی تو اهمیت نمیده که بخوان بشینن راجبت حرف بزنن
عزیزم دبیرستانیم