2777
2789
عنوان

دیگه خسته شدم بخدا

332 بازدید | 29 پست

سلام، دارم روانی میشم شوهرم ذره ای اجتماعی نیس ، داییم اینا اومده بودن طبقه پایینمون ک با زن داییم فامیلن شب نشینی ، صابخونه زنگ زد شما هم بیا داییت اینا اینجا ، باهام نیومد تنها رفتم ، انقد خجالت کشیدم ، اصلا نموندم خونشون اومدم بالا الکی گقتم فردا امتحان دارم ، چیکار کنم یکم اجتماعی بشه؟ اصلا اهل رابطه و معاشرت تیس هیجا نمیاد فقط گوشی بدسته. ، مطمنم ازش ک با کسی نیس ، کلا خوش اخلاق و ارومه و دست و دلباز ، ولی این رفتارش باعث شده هرجا میرم استرس میکشم ، خجالتیه ، 

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست     ،،همیشه خیانت در اوج اعتماد اتفاق میفته

این طور چیزا از بچگی باید تربیت بشه دیگه از تو کاری ساخته نیست از بچگیش باید مادر و پدرش وارد اجتماع مهمونی ها جمع ها میکردن تا بزرگ بشه اجتماعی بار بیاد ....

برای سلامتی تمام بیماران صلوات 💝

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این طور چیزا از بچگی باید تربیت بشه دیگه از تو کاری ساخته نیست از بچگیش باید مادر و پدرش وارد اجتماع ...

وای خدا ، من خیلی ارتباط اجتماعیم قویه روانی میشم پیشش

از اسم کاربریت مشخصه حال وروزت 

خب عزیزم باید تمرین کنی باهاش کم کم از منزوی بودن دربیاد

نکته نوشت!!!:اخه عزیزه من چرا قبل از عقد تحقیق نمیکنید راجع به شخصیت پسر فقط تمرکز رو مال دارایی پسر ک نباید باشه پسر از هرچی باید درصدی داشته باشه حال بهرحال دخترخانم مجرد دقت کنن!

والسلام علیکم و رحمته الله وبرکاته!

پایین اومدم! از منبر 

دورم جمع نشید!

اگه شما مسلمان واقعی دیدی هیچ وقت از روی ظاهرش متوجه نمیشی چجور آدمیه.چون هیچ وقت برای ظاهر کاری رو انجام نمیده.پس تماما ریا و ظاهر فریبه.برای رسیدن به منافع مادی دارن این کارها رو انجام میدن.شما مومن واقعی رو نمیبینی ی جوری راه بره که همه بفهمن داره میره وضو بگیره نماز بخونه اما تا دلت بخواد کسایی رو میبینی که جار میزنن و به همه اعلام میکنن که ببین من نماز خونم...    
شوهر منم همينجوريه تازه ازدواج كرديم بهتر شده قبلن همش تو اتاقش بوده و درنميومده الن باز ى رخى نشون ...

نه بابا برا من میگه تنها برو ، میگم تلافی کنم میدونم بازم عین خیالش نیس ، چون خونه باباش۱۰۰سال هم نرم نمیگه نرو

وای خدا ، من خیلی ارتباط اجتماعیم قویه روانی میشم پیشش

بخدا منم مثل توام خیلی زود ارتباط میگیرم با همه خوش زبونم ولی همسرم سرسنگین میشینه پیش خانوادم و همه جا ...من عادت کردم سخت نمیگیرم خوب هر کسی شخصیت خاص خودشو داره

برای سلامتی تمام بیماران صلوات 💝

شوهر منم روابط اجتماعیش خیلی ضعیفه 

مثلا عیدا که مهمون میاد دوست دارم بگوبخندکنخ مهمون معذب نباشه 

ولی حرفی نمیزنه 

منم نهایت بتونم با خانوم طرف بگوبخند کنم 

بدبخت شوهره بایدمثل مترسک بشینه