2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سر یک قضیه شوهرهمکارم اومد اداره ی ما 

بعد همکارمون به عنوان فرستادن عکس ونامه و....شماره شوهر اون همکارمون را گیراورد 

بعد الان بعد دوسه ماه فهمیدیم که

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

این می فهمه شوهرهمکار عمل حراحی کرده بهش دوسه باری پیام میده حالشوبپرسه 

بعد هم چون همشهریش درمیاد هی به هربهانه زنگ وپیام و....

رابطه را خانمه ادامه میده 

تااینکه این همکارم کاری پیش میاد زنگ میزنه به اون همکارخائن اون به دروغ میگه من ازبیست ویک بهمن اومدم شهرخودم که با شوهر این همکاره

اینجا این همکارمون که قبل یکی دوبار موقع بیماری متوجه شده بود این به شوهرش پیام داده حالشوپرسیده شک میکنه 

اخه این خانم ببست ودو بهمن رفته بوده توشهری که سرکارن راهپیمایی و حتی روز بعدشم این اطلاع داشته سرکاربوده 

با خودش میگه چرا این دروغ گفت بهم

شوهر این خانمم بیست وچهارم بهمن میره شهرخوپشون تنها بره سرخاک پدرش چون شبهای برات بوده 

اسن شک میکنه نکنه اینها باهم رفتند یااونجا قرار دارن

و اینجوری دست این خانم خائن رومیشه

یعنی مرده از کارمندهای موجه یک اداره 

خانمش از خانواده های سرشناس شهرمون و با یک خانواده ی ثروتمند

بعد این خانم خائن طبل رسوائیش کم تواداره پیچیده با پسرها ومردهای مختلف تورابطه است براش کمه حالا رو اورده به شوهر همکارها .....