2777
2789

خانما شما اگه با شوهرتون مشکل داشته باشید با خانوادش هم مشکل دارید ؟ درحالیکه خانوادش کاملا با شما خوب بودن ولی شما قطع ارتباط کنید چون با خودتون فکر کنید چرا کسی جلوی شوهرمو نمیگیره ؟

این کار منطقیه واقعاً ؟

🙂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی داره چکاری کرده باشه که کسی جلوشو لازم باشه بگیره

تگاهی اصلا نمیشه کسی رو کنترل کرد و حتی خونواده شوهر هم از رفتار پسرشون ناراضی هستن و خونواده مقصر نیست

آقا تایپ رو حالت خودکاره اشتباهات تایپی خیلی زیاده و نادیده بگیرین

بستگی داره چکاری کرده باشه که کسی جلوشو لازم باشه بگیره

مثلا اینکه برادر من بد دهنه به من چه ربطی داره که هربار زن داداشم زنگ میزنه هرچی دلش میخواد میگه 

زنگ میزنم جواب نمیده میخوایم بریم خونشون میپیچونه بعدشم گفت دوست ندارم دست خودم نیست فک میکنم تقصیر بقیه اس 

🙂
تگاهی اصلا نمیشه کسی رو کنترل کرد و حتی خونواده شوهر هم از رفتار پسرشون ناراضی هستن و خونواده مقصر ن ...

شاید استار یه بحث کاملا الکی دارن بین خودشون دوتا 

چرا باید با فامیل شوهر سروسنگین بشه 

ولی یه دوستام شوهرش خیانت کرد تازه وقتی خانواده ها فهمیدن پرو ترشد ،اونروز تاحالا قایمکی میکرد الان راست راست راه می‌ره افتخارم می‌کنه 

هیچکسو نیست بزنه تو دهنش یا از زنش دفاع کنه ،الان زنش با فامیل شوهرش خیلی سروسنگین شده 

برا همین میگم بستگی داره

خداجون هر لحظه شکرت 🙏❤️

من واقعاً خیلی سعی میکنم احترام بذارم هربار هرچی میگه هیچی نمیگم میگم عب نداره بذار خالی شه 

دیگه دیدم هربار همینه ینی کلا فکر می‌کنه فقط باید گلکی کنه منم تصمیم گرفتم دیگه کلا نه برم نه زنگ بزنم

🙂
مثلا اینکه برادر من بد دهنه به من چه ربطی داره که هربار زن داداشم زنگ میزنه هرچی دلش میخواد میگه زنگ ...

خب اینجا مقصر بقیه ان ربطی به شوهرت ندارن که باهم بخواید جنگ اعصاب درست کنید 

خداجون هر لحظه شکرت 🙏❤️

کلا داداشم هرکار می‌کنه از چشم ما میبینه میگه چرا بهش زنگ میزنید اصن

شوهر منم گاهی از رفتار پدرم شاکی میشه و منم گاهی از رفتار مادرش 

ولی سعی میکنیم بخاطر بقیه باهم بحث نکنیم خودمون با طرف اگه مشکلی داریم برطرف کنیم تا اینکه بین خودمون هم جنگ راه بندازیم 

بنظرم نباید با تو در بیوفته بخاطر کس دیگع،که درک کردنش شاید برا شوهرت سخت باشه

خداجون هر لحظه شکرت 🙏❤️

رسماً برمیگرده میگه خانوادتون فلانه تربیت نشدین مامانت اقتدار نداره بزنه دهن این

بگو اگه میزد تو دهنش که تو بی خانواده رو نمیگرفت. ما دخالت نمکنیم ولی اگه واقعا دوست داری نظر من اینه که جدا شو برو. بیشتر از این کاری ازم برنمیاد.

به برادرت زنگ بزن بگو جلوشو بگیره

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.