سلام عزیزان خواستم تجربه خودمو اینجا بزارم شاید به دردتون خورد من امروز شیش امین روز عملم هستش ۲۵ سالمه مجردم و لابیاهای خیلییییی بزرگی داشتم ک هم باعث عفونت میشد هم موقع ورزش کردم اصلا احساس خوبی نداشتم و همیشه سوزش داشتم
اگرررر لابیاهاتون خیلی کوچیکه به فکر عمل نیوفتین ولی اگر اعتماد به نفستون رو گرفته باید همه چیش رو به جون بخرید
اولین نکته : تاریخ عمل رو جوری تنظیم کنید که به تاریخ پریودتون نخوره مثل من نشید 😭
من همزمان پریود هم هستم و مراقبتم چندین برابر شده
دومین نکته: عمل راحته کلا نیم ساعت تا یکساعته ولی مراقبت های زیادی داره
۱:سوزش های بسیار زیاد که با قرص و شیاف میتونین تحمل کنین تا یکهفته باید دامن بپوشید موقع نشستن اذیت هستید پس باید از بالش های دونات شکل استفاده کنین( تا یکماه)
۲:باید از سرویس فرنگی استفاده کنین که فشار نیاد به بخیه ها
بعد از هر بار دسشویی رفتن محل بخیه با سرم شسشتو و گاز استریل باید خشک بشه( به مدت یک هفته)
همچنین با باد سشوار باید خشک بشه
ب نظرم پنکه دستی کوچیک داشته باشین بهتره چون ممکنه سشوار صداش اذیت کننده باشه یا دسترسی نداشته باشی بعضی وقتا بهش (۱ هفته اول نیاز ب خشک کردن هست)
۳: از مایعات فراوان استفاده کنین ک دچار یوبوست نشین
۴: گاز استریل زیاد میخواین چون بعد از هربار دسشویی لازمه خشک کنین البته یک هفته اول
۵:اگر احیانا پریود شدین از گاز استریل یا پد بهداشتی نازک میتونین استفاده کنین تا اذیت نشین
۶:ابمیوه مخصوصا اناناس زیاد استفاده کنین تا زودتر خوب بشین
۷:از هفته دوم خارش های شدید دارین ک میتونین پنبه ارو ب سرم شسشتو اغشته کنین ب محل خارش بزنین قرص هم ب دستور پزشک استفاده میتونین کنین
(به شدت مراقبت میخواد اگر واجبه براتون عمل کنین نقاهتش دو هفتس و شما ده روز درگیر هستید تا بخیه ها شل تر بشه و تورم و التهاب کمتر بشه )