2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه خیلی آدم و اذیت میکنه

چه کسی میداند؟   که تو در پیله تنهایی خود، تنهایی؟                 که تو در حسرت یک روزنه در فردایی؟                                                     پیله ات را بگشا،                                                                  تو به اندازه ی پروانه شدن زیبایی ....💗

من خودم دو ساله زایمان کردم هنوز دست و دلم به کار نمیره😁

چه کسی میداند؟   که تو در پیله تنهایی خود، تنهایی؟                 که تو در حسرت یک روزنه در فردایی؟                                                     پیله ات را بگشا،                                                                  تو به اندازه ی پروانه شدن زیبایی ....💗
شاید افسردگی گرفتی عزیزم

نمیدونم احساس غم ندارم فقط کلافه ام و بی حوصله حالا چیکار کنم

جواب ابلهان خاموشیست....پس اگه ریپ زدی و جواب ندادم بدون که این مثل در موردت صدق میکنه..
مگه میخوای چیکار کنی؟؟؟؟ با یه بچه سه ماهه.     کار خونه و این چیزا منظورته؟؟

چیکار کنم از این حال و هوا دربیام؟ و حوصله پیدا کنم 

جواب ابلهان خاموشیست....پس اگه ریپ زدی و جواب ندادم بدون که این مثل در موردت صدق میکنه..
نه اتفاقا سزارین کردم گشاد نشدم

عزیزم منظورشون تنبلی بود فکر کنم😊

دختر بهاری من تو آخرین روز اردیبهشت 97 به دنیا اومد خدایاااا شکرت ..‌. همیشه دعا میکنم خدا این لذت رو نصیب همه منتظرها کنه😊
عزیزم منظورشون تنبلی بود فکر کنم😊

منظورشونو فهمیدم فدات بهم برخورد با شوخی جواب دادم که ینی نفهمیدم

چیکار کنم از این حال و هوا دربیام؟ و حوصله پیدا کنم

ورزش

آهنگهای شاد

تقسیم کار خونه و بچه با شوهر جونت

در ضمن اگه میتونی برو دکتر 

منم مثل تو بودم رفتم دکتر برام دارو نوشت کسلیه بدنم از بین رفت

R.        E.         G  
ورزش آهنگهای شاد تقسیم کار خونه و بچه با شوهر جونت در ضمن اگه میتونی برو دکتر  منم مثل تو ب ...

عزیز چه دکتری رفتی چه دارویی برات نوشت؟