2777
2789

تو تاپیک قبلم شوهرم گفت اگه بهت خیانت کنم چیکار میکنی منم گفتم که جوگیر شدم یه حرفی زدم... الانم هی میگه بهت خیانت نکردم و شوخی کردم و خواستم ببینم بهم اعتماد داری یا نه، از طرفیم حساب کتاب همه چیش دسته منه و ندیدم پاش خطا بره از طرفیم ممکنه خطا کرده باشه، موندم بین دوراهی.... آخه چرا باید همچین چیزی بگه اونم امروز.. قبلنم با من شوخی میکرد من میدونستم شوخی میکنه ولی الان به شک افتادم... الانم هی میگه پاشو ناهارتو بخور بهش اهمیت ندادم نشستم با گوشی خودمو سرگرم کنم

مامان پنج تا کوچولوی پر دردسر که باباشون از همه دردسر ساز تره                          

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم با کسی چت مت کرده حالا عذاب وجدان داره. 😐

آخه انقدی از خودش مطمعنه که میاد خونه گوشیشو میده دستم.... حالا عذاب وجدانش خوبه یا بد

ول کن مزخرف گفته شوهر منم از بس شوخیای مسخره می‌کنه دیگه عادت کردم ولی جدیدا ب حرفاش ری اکشن نشون میدم دیگه خودشو جمع کرده میگه جنبه شوخی نداری درصورتی ک شوخی ی حدی داره هر حرفی رو ب شوخی ب آدم میزنن ک اگر ماها همونا رو بهشون بگیم طلاقمون میدن😤😤

ول کن مزخرف گفته شوهر منم از بس شوخیای مسخره می‌کنه دیگه عادت کردم ولی جدیدا ب حرفاش ری اکشن نشون می ...

آخه بلاگرم نیست که بگم دوربین مخفیشه... دوساعت میگه شوخی کردم جوابشو نمیدم 

آخه انقدی از خودش مطمعنه که میاد خونه گوشیشو میده دستم.... حالا عذاب وجدانش خوبه یا بد

پس ولش کن

پرنسس بازیش گرفته میخواد بدونه چقدر دوستش داری. 

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️ ☯️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️